31.1.11

Ous passats per aigua


Estic una mica mandrosa, suposo pel refredat que porto a sobre, i no tinc gaires ganes d’escriure ni de fer res, només m’estaria estirada al sofà tapada amb una manta fins al nas, deixant passar el temps. Moltes vegades no sabem estar així, senzillament deixant passar el temps, sempre tenim que estar en acció, perseguint alguna cosa, un objectiu, i tampoc no cal.

Aquest cap de setmana m’he dedicat més a la casa i poc a la cuina, receptes senzilles, o sigui que no us porto cap recepta espectacular ni cap presentació digne d’assenyalat, encara que el meu cap no ha deixat de barrinar com millorar la presentació de les receptes al blog i quan el meu cos em dongui permís m’hi dedicaré. També hem tingut la visita d’un amic i hem xerrat una bona estona de càmares i fotografies, o sigui que m’han vingut ganes de reemprendre aquesta afició.

Aquesta recepta ja de petita la trobava divertida, en deia un ou ferrat dins la closca. Posem aigua en un cassó i quan arrenqui el bull hi posem l’ou i ho deixem coure tres minuts justos. Això si, la closca ha d’estar molt i molt neta.

7 comentaris:

  1. Un simple ou passat per aigua, però és menjar de luxe!! La foto ja ho diu!!!
    Bona setmana!

    ResponElimina
  2. Anònim31.1.11

    Ostres, de petita em va agafar una temporada molta afició als ous passats per aigua (perquè em van regalar una puera moníssima on menjar-ne) i ma mare me'n feia encara que sempre li ha fet angúnia l'ou cru... jejeje M'ha fet gràcia recordar-ho! Cuida't aquest refredat i ànims!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. M'ha agradat el nom d'ou ferrat dins la closca. A mi es que si el rovell no està molt fet em costa una mica.
    Que et milloris, cuida't molt!

    ResponElimina
  4. Nunca he podido dejar los huevitos así, o se me pasan o quedan crudos.
    Seguiré tus indicaciones, besos!

    ResponElimina
  5. A casa els ous així sempre són benvinguts, cuida't!

    ResponElimina
  6. no pot ser, no saps els anys que fa que no menjo ous passat per aigua, hi hauré de posar remei aviat! per cert, m'agrada que mantinguis el nom, sempre m'ha semblat preciós.

    ResponElimina
  7. mmmm,esta delicios,incomparable



    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!