I aquest pastís és el que en va sortir de la crema de xocolata que va sobrar de les crêpes de xocolata. Tant senzill com agafar la recepta base del pa de pessic i afegir-hi 200 ml. de crema de xocolata.
INGREDIENTS
3 ous
INGREDIENTS
3 ous
100g de farina
100g de sucre
200 ml de crema de xocolata
100 grs de nous
ELABORACIÓ
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb la tercera part del sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares amb la resta del sucre i afegir-les suaument als rovells. Tot seguit afegir la farina tamisada, la crema de xocolata i les nous trossejades a la mescla anterior i abocar-ho dins un motlle untat amb mantega i farinat i coure uns 25 minuts a 180º. I, voilà!
100 grs de nous
ELABORACIÓ
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb la tercera part del sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares amb la resta del sucre i afegir-les suaument als rovells. Tot seguit afegir la farina tamisada, la crema de xocolata i les nous trossejades a la mescla anterior i abocar-ho dins un motlle untat amb mantega i farinat i coure uns 25 minuts a 180º. I, voilà!
Pufff que pintaza, madre mía... este lo guardo, que ahora mismo no puedo, pero en cuanto me permita un caprichazo cae...
ResponEliminabess
bon any!
ResponEliminajo estic fent un gran ummmmmmmmmmmmmmmmmm
mare meva quina pinta més bona!
pt
I dius que aquest pastís, a més de preciós, és senzill? Doncs té una presència meravellosa! Per al proper cap de setmana, que ja haurà baixat una mica l'empatx nadalenc... suposo!
ResponEliminaOstres, aquesta crema del Jordi Roca va donar molt de si, eh?
ResponEliminaHa de quedar un pastís boníssim, tipus brownie però encara més cremós... de vici total!
Tonc l¡estomac tan castigat, què la xocoadicta mira la foto i es desfà. però es que no puc!! Fantàstic!
ResponEliminaMuas!
Gemma, jo em foto a plorar. Ho sento, quan veig aquestes fotos, no puc fer res més. En vull. En vull. EN VULL. EN VUUUULL.
ResponEliminaGemma, quina bona pinta a mes és senzill, segur que m'animo aquests pastissos de xocolata a casa ens agraden molt.
ResponEliminaJudith
Aquest és un missatge per a la reina del meu cor:Sí, he vist la recepta i val, la farem.
ResponEliminaXDDDD
Ohhhhhhhhhhhhh Gemmmaaaaaaaa quina pintaaaaaaa!! Això que ens fas és PECAT CAPITAL!!!! jajajaja....
ResponEliminaQuè n'ha d'estar de boooooo
Petonets
Neus
Ohh! I què dius que aquest pastís a més de senzill és light?? Ah, això ja no...és igual fa tan bona pinta que ens ho podem permetre. Un petonet, Paula
ResponEliminate juro que si lo tuviera en mi cocina ahora mismo me levantaba a por una ración. Nunca se me ha hecho la boca agua tanto como viendo tus fotos ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
mmmmmmmmm que bo, d'aixó se'n diu aprofitar les restes (i vaja restes!)
ResponEliminaAquet pastis dintre d’un parell de setmanes a casa ens el menjarem. Queda anotada la recepta
ResponEliminaPetons
Primer moltes gràcies per passar per aquí, m'agrada obrir l'ordinador i que em comencin a saltar missatges, jejejejeje!
ResponEliminaDoncs Quo, quan els turrons hagin baixat prova la crema de xocolata, és de vici.
Bon any Eva, si, era boníssim, però ja no me'n recordo, hauré de tornar a fer alguna delícia per l'estil ben aviat.
Mª Àngels, tu ja el pots fer tamany XL perquè sinó no en tindreu ni per començar, jijijijiji!
Si, si, Gemma, la crema va donar molt de sí però el pastís, entre els meus fills, els veïns i jo no va durar gaire, no!
Gemma2, doncs fes una cura d'estòmac i llavors... a l'ATAQUEEEEEE!!!!!!
Valeeeeeee, Ruben, en faré un altre per tuuuuuu!!!!
Judith, és de vici. Ah! moltes gràcies per trucar ;-) i ara poso fil a l'agulla.
Oscar, a les reines del cor sempre se les ha de tenir contentes.
Però percar d'aquesta manera es pot considerar quasi celestial, no?
ResponEliminaDona... light, light???? Res, doncs per una ocasió especial i ja està.
Hola Paula, si, las últimas recetas són de vicio, pero prometo para este 2011 poner más recetas saladas;-)
Josep, a la meva cuina s'aprofita tot, encara que a vegades els fracassos també sovintegen i llavors.... :-(
Gràcies Sion, ja em diràs qué de la crema, segur que la repetiràs.
Una forta abraçada a tots.
És perillós veure aquestes coses a aquesta hora!! com m'emportava un trocet ara mateix per esmorzar.... t'ha quedat de vici!
ResponEliminaMolts petonets preciosa
en fin! que cuanta cosa rica. Este pastel de choco está para latearse uno a placer. Que delirio por dios!
ResponEliminael paseico por tus recetas me ha encantado:-)
un abrazo
estic morta d'enveja!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaJo crec que ja han passat prous dies de portar-nos bé després de festes i ja toca alguna cosa amb xocolata... què millor que aquest pastís amb una pinta excel·lent.. i a sobre fàcil! Petons,
ResponEliminaOstres Gemma, no sabria que escollir, les creps, el pastís, la crema... o potser un tast de cada cosa!!
ResponEliminaMaaaareta... com m'agraden els pastisoos de xocolta amb més xocolata!!! Té una pinta bestial, enhorabona!!
ResponEliminaPetons!
Sandra
serà senzill com dius pero te un aspecte impressionantment irressistible, un no es pot resistir ni a menjar-lo ni a fer-lo.
ResponEliminasalutacions
Gemma que torta tan suculenta y tentadora!, me voy con tu receta, ya te contaré, un cariño, mar
ResponElimina