Aquesta és una altra recepta ideal per aprofitar clares d'ou i feia molt i molt de temps que la tenia pendent de penjar. La veritat és que des d'abans de Nadal tinc un munt de receptes per publicar, però em falta temps perquè com veieu últimament estic editant molt les fotografies perquè encara estic treballant l'estilisme del blog, que mentrestant el tema em manté entretinguda ;-)
INGREDIENTS
60 grs de farina
60 grs de mantega
50 grs d’ametlles crues ratllades
3 clares d’ou
1 llimona
125 grs de sucre
ELABORACIÓ
Treballarem la mantega fins que tingui textura de pomada i hi barrejarem el sucre, les ametlles ratllades i la farina. Tot seguit batre les clares a punt de neu i les incorporarem a la pasta preparada fins que quedi ben unit. Repartir la massa en motlles de magdalenes, untats, i coure al forn, suau, uns 30 minuts.
Font de la recepta: Cuinar és senzill, Montserrat Seguí de Queralt.
Me parece una receta estupenda para aprovechar esas claras que a veces se te quedan en la nevera.
ResponEliminaCon tu permiso, te la copio.
Besos
¡Qué casualidad, tengo yo unas madalenitas preparadas para publicar esta temporada.
ResponEliminaCon respecto a lo del traductor, busca en Google "Traductor de google", copias el código y lo pegas en tu blog en el apartado de "Diseño". Es muy sencillo y nos vendría muy bien para poder leer tu blog más comodamente... ;)
És veritat, va molt bé per aprofitar les clares i encara deuen quedar més esponjoses.
ResponEliminaPetonets.
Gemma! gràcies per la recepta, perquè moltes vegades em queden clares penjades i no sé que fer-ne. A més (jo és que sóc una mica rara...jejej) els ous en cru em fan una mica d'angúnia, sobretot per l'olor, i sempre acabo tirant les clares, no les guardo, però si faig aquestes magdalenes i les congelo molt millor, ja que millor aprofitar-ho tot i tot.
ResponEliminaLes fotos genials i per cert el texte del títol
de les entrades m'encanta!
Molts petonetssss
las magdalenes han quedat estupendes! perfectes per un esmorzar.
ResponEliminapt!
Mmm... Quines magdalenes més delicioses!
ResponEliminaPetons!
Quina pinta que tenen, i jo que he esmorzat un trist iogurt...
ResponEliminaGemma, estupendas magdalenas y mejor todavía porque aprovechas esas claritas que te sobran de otras preparaciones.
ResponEliminaPor cierto, menudo reto el que te has propuesto!. Uyyyyy... vas a tener trabajito.
Me alegra que te haya gustado la nueva sección de menús semanales de mi blog.
Un besote
Ets un crack Gemma! ara ja et torno a tenir almeu panell i no em perdré cap recepte!!!! sort que m'ho has dit! jajajajajaja. Petonets guapa
ResponEliminaUnes magdalenes dignes d'un esmorzar de dia festiu.
ResponEliminaOstres, genials perquè precisament sempre em quedo amb un potet amb clares a la nevera i com a molt en faig una truita... o les acabo llençant!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ei, amb el canvi d'adreça m'he perdut una pila de noves receptes, gràcies per avisar-me ;)
ResponEliminaMolt bona recepta per aprfitar les clares, amb una rajola de xocolata han de ser un esmorzar deliciós!
I tant que és entretingut el tema del disseny del bloc i les fotos!!!!
ResponEliminaLes magdalenes t'han quedat genials, ara em menjaria un parell.
Petonets i feliç cap de setmana
Gemma quantes receptes teves m'he perdut!
ResponEliminaara mateix em poso amb elles. Aquestes magdalenes són fantàstiques com dius per aprofitar les clares, la majoria de vegades acaben a les escombraries. Tinc curiositat per veure com queden!
petons!