31.12.12

2012

Hem esgotat el 2012, o ell ens ha esgotat a nosaltres. Porto uns dies que em costa escriure, a mi que les paraules se’m succeeixen sense espais, i ara que m’agradaria fer-vos un resum del que per mi ha representat aquest any, emmudeixo. Ja fa temps que no acostumo a fer resums del que deixo enrere, ni una llista de nous propòsits pels mesos que vindran, potser per això no ser què dir-vos, més aviat visc l’ara, em fa més feliç, però sense mai girar la cara a la realitat, la realitat d’un any difícil per a moltes famílies d’aquest país.


Com ja us deia fa uns dies aquest bloc ja ha fet tres anys, el dia 28 de desembre de 2009 obria aquesta nova finestra de la meva cuina al món, i en definitiva de la meva vida les nostres vides. El bloc no ha deixat de ser sinó un nou company de viatge, que ha participat de les alegries i les angoixes que ens serveix la vida en safata, un diari de viatge on hi han tingut trobada reptes, concursos i reivindicacions amb moltes receptes que hem compartit, un lloc per a noves coneixences, vells companys i grans amistats, i que amb els seus comentaris i missatges li han donat vida. Moltes gràcies, moltes gràcies per la vostra companyia i el vostre caliu. Desitjo de tot cor que tingueu un feliç i pròsper 2013!


14 comentaris:

  1. Et desitjo molta alegria pel 2013!
    una abraçada

    ResponElimina
  2. Doncs per no trobar les paraules, t'ha quedat molt bonic, molt clar. No hi hauria vida per als altres blogs sino tinguessim miralls, comentaris d'altres o llocs on ficar l'ollet i veure que s'hi cou. La teva existencia és per tant valuosa i conforma el nostre mòn..aquet on tambè ens desenvolupement i deixem anar una bona part de nosaltres.
    Bona entrada d'any!!!!!!!! i ens lleguim en el 13,14,15........

    ResponElimina
  3. Diuen que una imatge val més que mil paraules...
    Que tingueu molt bona entrada d'any!

    ResponElimina
  4. Jo tampoc solc fer balanços al acabar l'any últimament, encara que aquest, al contrari de la tònica general, no ha estat un mal any per mi, amb coses bones i dolentes però pesant molt més les bones, y a més ahir va arribar un notícia que feia temps que esperava i que m'ha fet molt molt feliç jejeje.
    Espero que el 2013 sigue mil vegades millor que el 2012 i que et dongui la oportunitat de cumplir molts dels teus desitjos i propòsits!!! Així que feliç any nou!!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  5. Como me ha encantado encontrarte en este año que hoy acaba....
    Un abrazo y feliz 2013.
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  6. Igualment Gemma! Que el 2013 sigui millor!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Quina pila de receptes més maques, bon any!

    ResponElimina
  8. Bon dia, Gemma!
    L'esperança d'un futur millor.
    Un collage per "resumir" feina, sensibilitat i afecta!
    Una abraçada, Feliç 2013

    ResponElimina
  9. Gemma,
    Com sempre unes fotografies que fan que el resum sigui magnífic. Tingues la seguretat que el 2013 serà difícil, no cal ser gaire inteligent per a pensar-ho, però entre tots ens farem forts i intentarem que no puguin amb nosaltres. Mentre cuinar ens distregui de la grisor on estem immersos tenim molt de guanyat.
    Que el 2013 ens porti unes ulleres de veure bonic!
    Un petó ben fort,
    Nani

    ResponElimina
  10. Quina foto més maca!!! bon any i comencem-lo amb molta esperança!!! petó

    ResponElimina
  11. Gemma per un 2013 millor i que es compleixin tots els desitjos.
    petons

    ResponElimina
  12. Feliz año Gemma, preciosas imágenes del paso de 2012 por tu blog, ha sido un placer visitarte y lo seguirá siendo en el 2013! un beso

    ResponElimina
  13. Quin descobriment de blog! Ostres, quantes coses bones... Serà qüestió de començar a posar-se a cuinar!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!