Com ja us deia fa uns dies aquest bloc ja ha fet tres
anys, el dia 28 de desembre de 2009 obria aquesta nova finestra de la meva
cuina al món, i en definitiva de la meva vida les nostres vides. El bloc
no ha deixat de ser sinó un nou company de viatge, que ha participat de les alegries
i les angoixes que ens serveix la vida en safata, un diari de viatge on hi han
tingut trobada reptes, concursos i reivindicacions amb moltes receptes que hem
compartit, un lloc per a noves coneixences, vells companys i grans amistats, i que
amb els seus comentaris i missatges li han donat vida. Moltes gràcies, moltes
gràcies per la vostra companyia i el vostre caliu. Desitjo de tot cor que tingueu
un feliç i pròsper 2013!
31.12.12
2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Et desitjo molta alegria pel 2013!
ResponEliminauna abraçada
Doncs per no trobar les paraules, t'ha quedat molt bonic, molt clar. No hi hauria vida per als altres blogs sino tinguessim miralls, comentaris d'altres o llocs on ficar l'ollet i veure que s'hi cou. La teva existencia és per tant valuosa i conforma el nostre mòn..aquet on tambè ens desenvolupement i deixem anar una bona part de nosaltres.
ResponEliminaBona entrada d'any!!!!!!!! i ens lleguim en el 13,14,15........
Diuen que una imatge val més que mil paraules...
ResponEliminaQue tingueu molt bona entrada d'any!
Jo tampoc solc fer balanços al acabar l'any últimament, encara que aquest, al contrari de la tònica general, no ha estat un mal any per mi, amb coses bones i dolentes però pesant molt més les bones, y a més ahir va arribar un notícia que feia temps que esperava i que m'ha fet molt molt feliç jejeje.
ResponEliminaEspero que el 2013 sigue mil vegades millor que el 2012 i que et dongui la oportunitat de cumplir molts dels teus desitjos i propòsits!!! Així que feliç any nou!!!!
Petonets!!!
molt bon any!!!!
ResponEliminaComo me ha encantado encontrarte en este año que hoy acaba....
ResponEliminaUn abrazo y feliz 2013.
Miguel
lareposteriademiguel.com
Igualment Gemma! Que el 2013 sigui millor!
ResponEliminaUna abraçada!
Quina pila de receptes més maques, bon any!
ResponEliminaBon dia, Gemma!
ResponEliminaL'esperança d'un futur millor.
Un collage per "resumir" feina, sensibilitat i afecta!
Una abraçada, Feliç 2013
Gemma,
ResponEliminaCom sempre unes fotografies que fan que el resum sigui magnífic. Tingues la seguretat que el 2013 serà difícil, no cal ser gaire inteligent per a pensar-ho, però entre tots ens farem forts i intentarem que no puguin amb nosaltres. Mentre cuinar ens distregui de la grisor on estem immersos tenim molt de guanyat.
Que el 2013 ens porti unes ulleres de veure bonic!
Un petó ben fort,
Nani
Quina foto més maca!!! bon any i comencem-lo amb molta esperança!!! petó
ResponEliminaGemma per un 2013 millor i que es compleixin tots els desitjos.
ResponEliminapetons
Feliz año Gemma, preciosas imágenes del paso de 2012 por tu blog, ha sido un placer visitarte y lo seguirá siendo en el 2013! un beso
ResponEliminaQuin descobriment de blog! Ostres, quantes coses bones... Serà qüestió de començar a posar-se a cuinar!
ResponElimina