18.4.13

Crema de xocolata + {fils per teixir la vida}

Un día te encontrarás con que tus dedos realizan los movimientos y tu mente se dirigirá a ese lugar deliciosamente tranquilizador y todos tus nudos mentales se desenredarán mientras tus dedos tejen un punto, otro y otro con el hilo.

El club de los viernes
Kate Jacobs

Després de la tempesta ve la calma, i passada una setmana de canvis a les nostres vides, anem reprenent el fil de la normalitat, però amb el plus de l’arribada de la primavera i dels dies més llargs, on sembla que tens més temps i més ganes per tot.

La meva inquietud per aprendre, i distreure’m més enllà de les tasques diàries i desembolicar algun que altre nus mental, m’ha portat a nous reptes. Ja fa temps que dic que m’agradaria aprendre a tricotar amb llana, però no conec ningú que en sàpiga ni temps per anar a cap taller, així que la idea ha anat quedant a l’aire fins fa uns dies, quan vaig veure la manta de ganxet Granny Square que ha teixit la M.Glòria. Se’m van obrir uns ulls com taronges, i em va faltar temps per recuperar les agulles que tenia guardades de quan la iaia Francisqueta me n’ensenyava, però aleshores ho fèiem amb fil, mai m’havia imaginat que el ganxet també es podia fer amb llana. Així que he buscat tutorials per internet i aquests dies he recuperat una activitat que tenia ben oblidada al fons de l’armari. Ja tinc ganes de poder comprar-me unes agulles més idònies per treballar amb llana i una llana ben bonica per teixir, les agulles que tinc són massa petites i les restes de llana que he trobat per casa no massa idònia.


I avui per menjar uns potets de crema de xocolata boníssims i ben senzills de fer. Una recepta que no és ben bé una recepta, ja que no és altra cosa que xocolata en pols per fer xocolata desfeta mesclada amb llet en les proporcions segons ens indiqui el fabricant, portat tot plegat al punt junt d'ebullició. Tot seguit la posem em potets i la guardem a la nevera per consumir ben freda. A casa ja no en mengem cap altra que aquesta. Proveu-la, ja veureu com freda us recorda a una marca catalana de crema de xocolata molt coneguda ;-)



16 comentaris:

  1. Me ha encantado y aquí me quedo de seguidora...es un placer leerte y aprender cosas nuevas cada día.
    un beso y nos veremos con frecuencia!
    Elena

    ResponElimina
  2. Jo no sé a qué recordarà, pero te una pinta espectacular....!!!! xocolata, llet i nevera.... fàcil realment...i es una forma de tenir "postres dels bons" i m'imagino qeu si hi posem una mica de nata a sobre, tindriem un Dalky???? Deleixo!!!!!!!!
    Gemma ets un crack!!!!! ju vull que m'adopits... m'encanten els menus: canelons, postre de xocolata...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ResponElimina
  3. Per cert i al fil del teu post...aquesta peli que tens pendent de veure a casa teva, que te una protagonista enomenada Tita, que el titol parlan de xocolata i que.... mira per on...surt una llarga "colcha" de llana..............teixida en un moment de canvis!

    ResponElimina
  4. Ai, quina delícia de crema! I només és xocolata a la tassa ben fresqueta? Doncs té una pinta sensacional.

    ...i a veure si aviat veiem les teves creacions amb les agulles (això i els cupcakes són les dèries de molta gent que conec)

    ResponElimina
  5. Una crema estupenda!! si es de xocolata m´apunto!! a partir d´ara aquestes postres fresquetes venen molt de gust... m´agrada molt!! petons,

    ResponElimina
  6. Senzilla però deu estar boníssima! M'agrada la idea, anotada!

    ResponElimina
  7. onnnnnnnnnn Que bona que deu ser.
    petons

    ResponElimina
  8. A mi me han fascinado desde que los vi por mi mañana...que buenos!! Tejer es una de mis pasiones, en casa me dicen "araña"...imagina, ya nos enseñarás...tus bellezas.

    Un beso grande, bonita!

    ResponElimina
  9. Espero que els canvis hagin estat positius.
    M'agrada la teva no-recepta i com que es pot fer amb altres llets la faré en breu.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Ohhh una recepta súperhipermegafàcil!!!
    M'encanta tot el que sigui xocolata ;-) i així fresquet de cara al bon temps és ideal!

    ResponElimina
  11. Lo de teixir no ho he vist massa clar (el tema manualitats no és lo meu!!) però els vasets de xocolata!!! mmmm, apuntats!! XD

    ResponElimina
  12. Sencillo y buenísimo postre. Estoy con April: esa película de la que habla es una de mis favoritas. Y es verdad lo de la colcha. Ya nos contarás. Un besito muy fuerte. ¡Qué pena que no vivamos más cerca: yo si sé hacer punto!

    ResponElimina
  13. Renoi, quines postres més guapes, Gemma! I m'has fet pensar en unes agulles de fer mitja que també dec tenir ben guardades... a veure si m'animo!

    ResponElimina
  14. Una crema deliciosa, ¡que hambre!

    ResponElimina
  15. Dan ganas de probarla.Muy bueno tu blog, así es que me quedo por aquí.
    Abrazos.

    ResponElimina
  16. Una crema de xocolata per a l'ànima i una manteta per al cos...
    Nani

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!