-Potser tens raó.
La vida passa, simplement, mentre estàs distreta. Coneixes algú, et porta a fer
un volt amb cotxe, et cases i tens una pila de fills. Llavors, un bon dia t’adones
que no hi tens res en comú. Saps que abans sí que hi devies tenir alguna cosa
en comú; si no, per què t’hi vas casar? Però les nits d’insomni, les
desil·lusions, les preocupacions..., la tristesa de saber que tens més anys a l’esquena
que no pas els que et queden per viure. –La Rita em va somriure com si em donés
la recepta d’un pastís. Jo hauria volgut que la terra se m’empassés.- Així és
la vida, oi?
Les hores llunyanes
Kate Morton
Avui, sense gaires preàmbuls, comparteixo amb tots vosaltres
una recepta senzilla, uns canelons de verdura per fer una mica diferent aquest
plat tan tradicional de la nostra terra, i convidar-vos, si us ve de gust, a
passar pel meu blog de fotografia i gaudir d’algunes de les imatges que ens va
deixar aquesta passada Setmana Santa.
INGREDIENTS
18 plaques de canelons
1 quilo i mig de bledes
50 grs de formatge emmental ratllat
10 grs de margarina de règim
4 ous
3 escalunyes
2 gots de llet descremada
Nou moscada
Llorer en pols
Sal i pebre
ELABORACIÓ
Trieu, piqueu i bulliu les bledes.
Piqueu les escalunyes i ofegueu-les amb la margarina a
foc lent.
Afegir-hi les bledes, la llet i els ous batuts
lleugerament amb una forquilla i, sense deixar de remenar, agregueu-hi la nou moscada, el llorer, la sal i el pebre.
Un cop fora del foc, incorporeu-hi el formatge emmental
i barregeu-ho bé amb una espàtula de fusta.
Farciu els canelons, cobriu-los amb salsa de beixamel i
gratineu-los.
Quin color més bonic que agafen, oi? Gemma, aquesta recepta me la guardo. Que a mi m'encanten les bledes!! petons
ResponEliminaJo no penso que siguin nomès de regim....jo me'ls menjaria avui per dinar i amb lujuria...jejeje a mi el tema canelò, amb la beixamel (que no es de regim), la pasta suau, el farcit.... no em sembla pas un plat de regim...sino un plat de cullera!
ResponEliminaLes fotos sugerents... en vull un tupper!
Les bledes m’agraden molt, però sempre les menjo bullides amb un raig d’oli, preparades així deuen estar de vici, amb el teu permís m’emporto la recepta
ResponEliminaPetons
mmm quina combinació més bona, m'encanten les bledes amb formatge fos!!! Amb canelons mai les he fet, quasi mai en faig la bechamel em tira enrera jajaj.
ResponEliminaPetonets!!!
Mira que jo no era de bledes fins que un dia les vaig preparar en quiche i en vaig quedar encantada! Aquests canelons tenen una pintorra...jo ma'punto als teus règims cada dia si cal!
ResponEliminaPetons :)
Ummm que ricos!!!
ResponEliminaUn bss
A casa agraden molt les bledes, però sempre les faig amb patates, només bullida.. aquesta versió de canelons es de FEsta Major.. quin luxe.. petons,
ResponEliminaQué ricos. Con lo que me gusta la verdura. Me parece una opción estupenda. Yo suelo hacer también una crema, igual que con las espinacas, pero nunca había probado a ponerlos de relleno. Estupenda idea. Besitos.
ResponEliminaBona proposta per l'operació bikini!!
ResponEliminaPetons
Quina bona pinta!!! Potser seria l amanera que les de casa les volguessin...
ResponEliminaPetonets guapa
El que més em barrufa és que són bledes en comptes de espinacs. Jo encara tinc el rotllo infantil amb els espinacs :D jejeje.
ResponEliminaOhh m'agraden força les bledes però sempre les faig bullides i amb patata, que poc original sóc... genial idea fer-les en canalons!!
ResponEliminaGemma,
ResponEliminaLes bledes m'agraden molt, així en canalons tinc una recepta pendent. Aquests es veuen molt bons.
Una abraçada,
Nani
En lo que m'agraden les bledes segur que aquests canelons també! Recepta apuntada!!! :)
ResponEliminaQuina pinta, l'he de provar
ResponEliminaPetonets