Fa uns dies vaig rebre el premi Liebster Award de mans de la Cris, l’ànima del bloc Coeur deCuisine, un bloc fantàstic que acabo de conèixer gràcies a la seva nominació, el
meu regal de la nit de Reis! Quan vaig veure el seu comentari al meu bloc,
dient-me que passi per la seva cuina a recollir un premi, em va fer molta
il·lusió, i vaig pensar, veus, no hi ha dia de Reis sense regals. Moltes
gràcies, Cris, em vas posar un somriure als llavis.
El premi porta darrera una cadena, però no soc massa de
cadenes, i tot i que em faria il·lusió passar la batuta del premi a 11 blocs
que durant els darrers temps també han sigut una mica el motor dels meus llocs
(blogger, flickr i facebook), prefereixo deixar-ho aquí, dedicar-vos-el a tots,
tots els que passeu per aquí, o bé en silenci o deixant comentaris.
Va per tots vosaltres!
Normes:
- Anomenar a qui t’ha concedit el premi.
- Premiar a 11 blocs més amb menys de 200 seguidors
- Contestar les 11 preguntes que t’han formulat i
formular-ne 11 més tu, que també poden ser les mateixes.
- Seguir almenys al bloc que t’ha premiat.
I avui uns macarrons ben diferents, enlloc de la carn
trinxada per fora, per dins, ben farcits. Quan vaig veure aquests macarrons
gegants a la carnisseria me’n vaig endur una bossa pensant en fer uns macarrons
per sorprendre, i ho vaig aconseguir!
INGREDIENTS
250 grs de carn trinxada
250 grs de macarrons de mida gegant
1 ceba mitjana
1 carbassó petit
2 pastanagues
3 tomàquets fets puré
10 grs de farina
100 ml d’aigua
Orenga
Una fulla de llorer
Sal
½ culleradeta de sucre
Beixamel
Formatge gruyère
ELABORACIÓ
Tallem la ceba, el carbassó i les pastanagues a daus petits
i ho sofregim tot lentament. Quan comenci a agafar color hi afegim els
tomàquets fets puré, l’orenga, la fulla de llorer, la sal i el sucre i deixem
que es cogui fins que el tomàquet s’hagi concentrat i sigui ben lluent. Tot
seguit hi afegim el trinxat de carn i es cou amb el foc ben fort. Quan és
rosset, es tira la farina a la cassola i 100 cc d’aigua i un cop ha agafat cos
tot plegat ja ho podem retirar del foc.
A continuació bullim els macarrons en una olla amb abundant
aigua, segons instruccions del fabricant, i quan finalitzi la cocció els
refresquem i els anem farcint amb el preparat de la carn. Llavors els anirem
col·locant en una plata que pugui anar al forn untada amb una mica de mantega. Els
cobrirem amb salsa beixamel, i ho gratinem amb el formatge ratllat per sobre.
boníssims aquests macarrons, eh.. m'agrada fer proves amb aquesta pasta tan bona, n'hi ha de tantes formes que donen molt de joc.. Petons!
ResponEliminaOstres nena, no m'havies parlat de uqe havies fet aquests macarrons!!! Son espectaculars!
EliminaSon macalons, o canmacs! jejeje M'encanten...a més amb el seu sofragidet i la bechamel...tenen que estar boníssims..... en van sobrar??????? Un tupper per una noia malaltona que no et pot menjar??? jejeje
Per cert m'encanta la foto amb la bossa de paper dels macarrons al fons! Fantástica!
Boníssims Gemma, i super orginals eh?? aquest any per nadal vaig fer galets farcits amb carn picada i van agradar molt, ara toca continuar experimentant, les fotos molt boniques, com sempre! petons :)
ResponEliminaUna recepta original i sorprenent, uns macarrons molt diferents...
ResponEliminaD'aquells plats que agraden a tothom i tenen l'èxit assegurat ;)
Hola guapa! enhorabuena por el premio lo primero y segundo que me encantan estos macarrones rellenos, qué originales...besitos y feliz día guapa
ResponEliminaBonissims i molt originals !!
ResponEliminaPetons
Hola Gemma, primer de tot enhorabona pel premi, i segon quins macarrons se'm fa la boca aigua t'han quedat divins!!
ResponEliminaUn pinta boníssima, i la foto molt, també
ResponEliminaMarta
ohhhhhhh...a casa haguéssim llepat el plat i tot!!! quina pintaaaaaaaaa nena!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Ei, quins macarrons més guapos!!!
ResponEliminaEls acarrons sempre trionfen, i més si estan tan ben presentats!!! Feliç any guapa. Petonets
ResponEliminaÑam...con sorpresa dentro estos macarrones son un vicio!!!
ResponEliminaMil besotes linda.
Moltissimes felicitats! Una presentació perfecte Gemma:)) M'agrada molt!
ResponEliminaEnhorabona! Molt bons i noves propostes. Per la bossa que es veu al final segur que són italians!
Un feliç dia!
PD: els teus estalvis els tinc iguals...!
Un plat de macarrons ben diferent,original i molt bons. Felicitats pel premi
ResponEliminaPetons
This is a great tip especially to those new to
ResponEliminathe blogosphere. Brief but very accurate info… Many thanks for sharing this
one. A must read post!
Here is my webpage ; recortes prensa
Uns macarrons molt diferents, segur que sorprenen a tothom. És entre caneló i macarró, no?
ResponEliminaPetons.
M'encanten! Una proposta fantàstica.
ResponEliminaPetons
Ja sé amb quina excusa ens presentarem la Mon i jo a casa teva: volem uns macarrons com aquests!
ResponEliminaNani
Aquesta recepta m'ha vingut com anell al dit! Tinc uns macarrons gegants esperant a ser farcits, i la recepta que havia trobat no em convencia... Fan molt bona pinta!!
ResponEliminaEntre els macarrons i les fotografies... quina crack!! Felicitat pel premi!!
ResponEliminaHe hagut de llegir dues vegades el títol, quan he vist macarrons farcit m'he imaginat els de tota la vida i no em podia creure que els haguessis farcit jejejeje!!!
ResponEliminaFantàstics!!!
Muchas gracias!!!
ResponEliminaTodo un placer :)
Y espectaculares las fotos de estos macarrones!!
Un saludo!!!