Avui us porto tot un
clàssic, la típica coca de iogurt la qual transformem fent-li una capa de poma
tallada a làmines molt fines.
INGREDIENTS
1 iogurt de llimona
3 ous
a l’envàs del iogurt ¾
d’oli i 1 dit d’aigua
3 envasos de farina
2 envasos de sucre
1 sobre de Royal
3 o 4 pomes Golden
ELABORACIÓ
Mesclem els ous amb el sucre amb una batedora fins que dobli el volum.
Tot seguit hi incorporem l’oli i l’aigua, ho barregem tot bé i hi afegim la
farina barrejada amb el llevat passada per un sedàs.
Ho posem en una safata per anar al forn folrada amb paper vegetal untat i i
hi anem col·locant per sobre la poma tallada a mitges llunes primes, fins a
cobrir tota la massa. Si agrada hi podem escampar una mica de sucre per sobre
abans d'enfornar. Ho enfornem a temperatura regular durant uns 30 minuts.
Quina llum més bonica!!! M'agrada molt l'acabat tant rústic amb que t'ha quedat, segur que està molt bona.
ResponEliminaPetonets!!
pd: sóc la Neus de Le Petit Chat Rose que tinc nou blog i el nick ha canviat :)
Guauu!!!! se ve muy rica!!!! Lo que no veo en la receta es cuando incorporamos el yogurth.
ResponEliminaUn fuerte abrazo.
Gemma, que bona!! I que ben presentada!!
ResponEliminaUn bizcocho delicioso...yo también utilizo a veces yogur de limón y le da un saborcito muy rico...me encanta con manzana...feliz día guapa
ResponEliminaAquesta coca no falla mai, i agrada a grans i petits. T'ha quedat perfecte, unes fotografies molt boniques!
ResponEliminaSalutacions, Sandra.
Aquesta coca no falla mai, i amb poma, ja no es pot demanar més!
ResponEliminaMmm, una variació deliciosa! Les fotos, precioses :)
ResponEliminaMarta
Oh Gemma quina bona pinta!
ResponEliminaAcabo de conocer tu blog, por aquí me quedo sin dudarlo y disfrutando de delicias como esta, besosss!!!!
ResponEliminaCon cocas como esta es dificil fallar, tiene una pinta impresonante!!! :)
ResponEliminaNos quedamos por tu blog para poder seguir tus delicias!
Petons
Bea y Mara de I love bundt cakes
www.ilovebundtcakes.blogspot.com