21.10.13

Fogons. Cuina saludable {la revista}


Tan és la vostra sorpresa com la meva el fet que tingueu aquesta revista entre les vostres mans, per dir-ho d’alguna manera. La decisió de tirar endavant aquest projecte va sorgir de cop i volta, sense altra pretensió que emplenar, encara més, els meus dies. De mica en mica la idea de la seva edició s’ha anat emplenant de perquès, en puc enumerar uns quants, però per començar vull dir que en cap cas pretén ser una publicació periòdica, més aviat es tracta d’un gaudir, una altra manera de compartir les receptes que surten de la meva cuina i d’altres petites coses que fan els meus dies més bonics, tot plegat a pas lent, fins hi tot potser atemporal. Malgrat tot vull intentar reproduir-hi el moment que vivint, les estacions, les festes i tradicions, tot allò que li doni sensació de temporalitat, que en puguem gaudir molt més fullejant el seu contingut.

La veritat és que aquesta idea arrenca en un molt bon moment, la tardor. Tot i ser l’estació que ens porta cap a un temps de foscor, és quan la natura ens regala els colors més bonics de tot l’any, fruits saborosos que aprofitarem a les nostres taules, o guardarem al rebost per fer front als mesos més freds. També cal recordar que la tardor és l’avantsala d’una de les festes més boniques de l’any, Nadal, i doncs podem començar a prendre idees perquè tothom pugui gaudir de manera senzilla d’aquests dies de joia.

Doncs ara desitjo que tot el que aquí descobriu us agradi, que la diversió i l’alegria que jo hi he trobat es noti en cadascuna de les seves pàgines, i que ben aviat ens podem retrobar en una nova edició. De tot cor!

Gemma Vilabrú

24 comentaris:

  1. Genial, una iniciativa estupenda!!! Admirable feina ..i un resultat hermòs i tendre! poetic i literari! alimenta la vista, l'esperit i l'estomac! Fantàstic Gemma!!!!
    A pro el próximo, sigui quan sigui!

    ResponElimina
  2. Gemmaaa!!! Ho acabo de veure, perquè encara estic una mica desconectada! Uau, enhorabona! m'encanta!

    ResponElimina
  3. ara mateix la vaig a mirar!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  4. Preciosa Gemma, preciosa!! Moltes felicitats, has fet un gran treball!! :) Dius que no pretén ser una cosa periòdica, però jo ja espero la propera ;)
    Petons!!

    ResponElimina
  5. Yo solo puedo decirte que me enamoré, es una preciosidad muy en tu estilo, y hermosa, me encanta...doy vuelta y vuelta y quiero más!!

    Un beso lleno de buena vibra!

    ResponElimina
  6. Gemma, d'on treus el temps????
    Enhorabona, perquè t'ha quedat molt elegant i professional, amb unes fotos i un text de categoria.
    El pastís de recuit ja el tinc ben guardat a pendents ;)

    ResponElimina
  7. Gràcies per compartir-la, Gemma!

    ResponElimina
  8. Quina sorpresa tan agradable, Dolors!!! Em sembla increïble el magazine. L'estètica, les fotos i les receptes, tot. Et felicito.

    M'agrada sobretot l'aspecte de net i el bon gust que has tingut en la presentació de la revista en si,; transmet pau, tranquil·litat i saber fer.

    Vista la primera, estarem, perquè segur que parlo per molts i moltes, esperant la propera amb candeletes.

    Ara t'he de deixar que aquesta meravella se li ha de dedicar el temps que es mereix. Petonets i una forta abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Disculpa Gemma, per haver-te canviat el nom!!! La resta ja queda dit.

      Elimina
  9. Gemma una idea genial amb una presentació i unes fotos fantastiques com totes les teves.
    Esperarem la propera....
    Petons

    ResponElimina
  10. Anònim22.10.13

    Estic d'acord amb l'altra Gemma, d'on treus el temps???, no és més que enveja "sana" per que és preciosa i un repte personal important.
    Però els teus dies deuen tenir 30 hores!!!!!
    Ruth

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats i molt generós de la teva part per compartir-ho!

    ResponElimina
  12. Gemma, me alegro muchisimo de haber descubierto tu blog gracias la reto que te ha lanzado Nani en ¿Quién viene a cenar?
    Menudo trabajo esta revista, es preciosa, seguro que te va fenomenal.

    Deseando estoy ver con qué nos sorprendes en el reto.
    besos.

    ResponElimina
  13. Magnífica feina.
    Ara me la miraré amb detall!

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  14. Gemma,
    Bon dia! M'he quedat meravellada.
    Moltíssimes felicitats per aquest "gran " projecte fet realitat.
    He mirat "aquí": excel·lent. Quin domini de tecnologia, cuina fotografia i TIC's.
    Una abraçada i endavant!

    ResponElimina
  15. Ohhhh Gemma!!! Preciosa!!! Quina bona feina!!! I amb aquestes fotos tan fantàstiques que fas, és un plaer per la vista. Ara ja només espero al cap de setmana que tindré més temps per llegir-me-la de cap a peus.
    Enhorabona per la iniciativa i gràcies per compartir-la.
    Molts petonets bonica

    ResponElimina
  16. Ohh Gemma enhorabona m'encanta l'idea malgrat que et porti molta feina les coses quan és fan a gust no pesen.
    Me'n vaig a fullejar-la!!
    Petons

    ResponElimina
  17. Enhorabona Gemma per aquesta revista! És una iniciativa molt maca i has tingut molt gust per a fer cada una de les pàgines, és preciosa! Gràcies per compartir-la amb tots nosaltres. Petons

    ResponElimina
  18. Ostres quina passada! Les fotos i les receptes són guapíssimes, enhorabona!!!

    ResponElimina
  19. Ja espero tenir una estoneta per mirar-me-la i remirar-me-la, perquè ja sé que m'encantarà!! Felicitats per la iniciativa!!

    ResponElimina
  20. Gemma, es molt bonica, enhorabona! hi ha unes receptes ben bones ara que ja fa ganes agafar la cullera i passar gust de menjar calent, encara que aqui no ha arribat el fred.
    Un petó

    ResponElimina
  21. Gemma preciosa iniciativa....me han encantado las recetas y por supuesto las fotografías. De verdad he disfrutado de un buen ratito mientras me la miraba...deseando poder ojear nuevas publicaciones....felicidades.
    Un besito
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  22. Alucino contigo. Tengo el buzón de entrada de mail a punto de estallar. Llevo bastante retraso e intento ponerme al día poco a poco. Y ahora me he quedado con la boca abierta. Este era un mail de los pendientes de abrir. ME ENCANTA. Qué iniciativa tan buena. Pero no solo es eso. Pasada de maquetación, de fotos ... rebosa pura sensibilidad. Has hecho un trabajo precioso. Enhorabuena de todo corazón.

    ResponElimina
  23. M'ha agradat moltíssim tan les receptes con les magnifiques fotografies. Genial! I he pres bona nota del calendarí d'advent a veure si puc fer-ne un per aquest any.
    Fins aviat!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!