Hola bonics! Com ha anat l’estiu? Ja l’estem esgotant. Jo ja
fa quinze dies que estic al peu del canó pel que fa a la feina, s’han acabat
les meves vacances, però a la blogosfera m’hi vaig incorporant a poc a poc,
costa agafar el ritme de tot plegat. També he de dir que he obert un nou front
a Flickr. Tot i que fa anys que m’hi podeu trobar aquest mes d’agost he
participat molt activament en el repte del grup Lío de fotos, on durant la resta de l’any no vaig poder seguir-ne
el fil i m’he posat ben al dia amb l’activitat del grup i el seu ‘En agosto... seguimos liándola’. Si us
agrada la fotografia us el recomano, està ple de gent maca, amb moltes ganes de
compartir tots els seus coneixements i gaudir fent fotos. Aquest és el meu mural
del repte del mes d’agost.
Bé, de mica en mica us aniré desgranant el nostre estiu, que
està ple d’imatges ben boniques, com les que ja podeu trobar al blog de
fotografia Rere la càmera.
Doncs pel que fa a les receptes també m’he de posar les
piles, encara que ja he posat fil a l’agulla, ja tinc un parell de receptes que
vull compartir amb vosaltres. Però quan descarregava les fotografies de la
càmera vaig tenir una gran sorpresa, em vaig trobar a la carpeta fotos de cuina pendents les d’aquest
arròs amb llet d’ametlles. Ni me’n recordava, perquè si no ja l’hagués publicat
fa dies, precisament sinó ho feia era perquè no tenia res, o almenys això em
pensava. L’hauré de repetir, perquè era deliciós, ens va agradar molt. Primer
el vaig fer amb llet de soja, però el següent dia que vaig anar a comprar, en
veure la llet d’ametlles a l’estanteria de la botiga, vaig pensar que també
podia sortir prou bo, a més, amb la seva dolçor tan especial vaig poder reduir la quantitat de sucre. Doncs anem per la
recepta!
INGREDIENTS
100 grs. d’arròs
1 litre de llet d’ametlles
50 ml de xarop d’atzarava
1 branca de canyella
1 pell de llimona
Canyella en pols (opcional)
ELABORACIÓ
En una olla ràpida es posa l’arròs, la llet d’ametlles, la
branca de canyella i la pell d’una llimona. Es barreja tot i es tanca l’olla.
Un cop pugi el pivot indicador abaixem el fogó al mínim i ho deixem coure
durant 13 minuts. Passat aquest temps tanquem el fogó (compte si és una
vitroceràmica, retirar la olla de sobre el fogó perquè amb la vitro l’escalfor
es manté durant una bona estona). Quan el pivot hagi baixat novament obrim
l’olla, hi afegim el xarop d’atzavara i es cou a foc mig sense deixar de
remenar fins aconseguir la textura desitjada, uns 20 minuts.
Ha d'estar súper bo! Jo no trobo llet d'ametlles a Holanda i vaig intentar fer-la casolana i va ser un desastre :(
ResponEliminapetons i bon diumenge
Madre mía. Sí que vienes fuerte! Está genial ese mosaico. Me ha encantado. Yo acabo de regresar y estoy intentando ponerme al día. Besitos.
ResponEliminaHolaaaaaa ya vamos llegando Gemma...no te lo vas a creer pero acabo de llegar de mis vacaciones y mi hijo me ha pedido arroz con leche ajajajajaj y me he puesto a hacerlo en la olla rápida también porque queda genial...no lo he probado nunca con leche de almendras y tiene que estar riquísimo...ya te diré si me animo a probarlo. besitos guapa!
ResponEliminaUna recepta preciosa, i les fotos, una meravella, artistassa!!!
ResponEliminaBenvinguda, se't trobava a faltar per la blogosfera!! m'encanta aquesta primera recepta post-estiu, aquest arròs amb llet ha d'estar diví! un petó!
ResponEliminaA mi l'arroç amb llet no es un postre que m'agradi, encara que si me'l posen me'l menjo i segur que el trobo agradable, perque a "nadie le amarga un dulce". De tota manera em resulta molt atractiu aquest teu amb la llet d'ametlles que es pura glotonería...mmmmmm
ResponEliminaLes fotos...precioses!
Quina combinació més IDEAL. Ha de ser bonísimmmm!
ResponEliminaUff! Quanta activitat... El mural és ple de fotos xules!!
ResponEliminaI ara que veig la recepta, m'has fet venir ganes de tornar a fer aquest postre que a casa tant ens agrada.
Gemma!
ResponEliminatan sols un bon dia!
Bones propostes amb altres llets.
Has vist totes les noves que hi ha al mercat?
Bona jornada:))
Una abraçada
.... felicitats per l'atractiu collage d'estiu!
ResponEliminaHola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponEliminaVeig que tots estem igual, tornant a la rutina i posant ordre a les fotos i les receptes de l'estiu ;)
Fer l'arròs amb llet d'ametlla em sembla una idea sensacional!
oh, Gemma! Que bo que és l'arròs amb llet! I quines fotos més guapes que has fet!
ResponEliminaHola Gemma..ya te dije que me gusta mucho tu receta porque el arroz con leche es mi postre favorito y me gusta ir variando las recetas. Así que ya tengo la leche de almendras ejej..pero creo que utilizaré azúcar y mi duda es la cantidad de arroz porque yo para un litro de leche le pongo 200 gramos y tú le pones 100...bueno ya me dices si puedes contestarme y en estos días lo preparo...un petonet guapa y feliz semana!!!1
ResponElimina