El mes d’agost circula a un
altre ritme, ja he dit sempre que per mi és el mes que parteix l’any en dos, on
un espera que més enllà les coses siguin millors, si més no renovades. Aquest
any ha coincidit amb les meves vacances d’estiu i aquesta sensació de letàrgia
encara m’és més evident. Són dies de sol i platja, de descans, on la cuina i
les tasques domèstiques també prenen un caire diferent, almenys això intento,
per carregar piles i embetumar-se de
totes aquestes sensacions d’estiu, que m’uneixen encara més als meus fills, que
no paro de captar-ne cada moment amb la meva càmera.
Aquests dies em trobareu
poc per aquí, també en necessito descansar, a vegades escriure sobre les
pròpies emocions produeix desgast, la càrrega emocional d’alguns d’ells fa
necessari aturar-se, parar de buscar dins un mateix aquelles respostes que el
temps em donarà.
Si ho desitgeu el
nostre estiu el podeu trobar al meu compte de Flickr, el lloc de la xarxa per on
més em moc aquests dies. Us hi espero!
I també és temps de
començar a cuidar-se, per això avui la meva proposta tot i que senzilla és bona
i sana. Heu tastat mai els liquats? Entre els que m’agraden més s’hi troba el
de remolatxa, pastanaga i poma. Sobretot trieu sempre fruita i verdura molt
fresca, si no és té en compte el gust tindrà molt que desitjar, i us ho dic per
experiència! Bon agost!
Qué maques les fotos!!! Ara fa res m'acabo de menjar una amanideta de fruita jejeje.
ResponEliminaA mi els liquats m'agraden molt, tot i que intento menjar-me la fruita sencera, en amanides, o entre àpats, en el liquat es perd molta fibra i no em sacien tant.
El que si faig molt és fer "batuts" de fruita triturada (sense liquar per lo de la fibra) amb yogur, menta i una mica de gel, boníssims.
Aquesta combinació que has fet tu la faig idèntica canviant la remolatxa per pinya, és molt refrescant!
Petonets i bones vacances!!
Doncs si, i s'hi posem un glasonet a mès de sans resultan ben refrescants!!!!
ResponEliminaLa remolatxa crua no l'he usada mai en su suc, però ho farè.
Petons
Feliz verano Gemma, hay que desconectar un poco pero sin dejar de cuidarse ejej...yo tengo creo la misma licuadora que tú y me encanta porque puedes mezclar infinidad de fruta de temporada y te quedan unos zumos riquísimos...besitos guapa y nos vemos a la vuelta...besetssss
ResponEliminaNo acostumo a fer liquats però la veritat és que m'agraden molt, i és una bona manera de prendre fruita, segur que aquesta combinació queda boníssima! Bon estiu guapa!
ResponEliminaUna combinación muy interesante :)
ResponEliminabesos
Si que me'n faig de licuats m'encanten però aquesta convinació no l'he provat mai, veig que la remolatxa és crua no d'aquelles que ja venen cuites, jo me'l faig de poma, pastanaga i mitja llimona i també és molt bo va bé per depurar el cos al matí en dejú.
ResponEliminaProva el de poma, llimona i maduixes aquest va bé pel mal de cap.
Bon estiu Gemma!
Tiene una pinta fabulosa, un delicioso color y mil antioxidantes y vitaminas que nos vienen fenomenal a todos!!!
ResponEliminaBon dia, Gemma!
ResponEliminaDescansa, gaudeix, desconnecta i més,
Les fotografies, la composició i l'estilisme on no trobo un adjectiu a l'alçada. M'agrada!
La liquadora el meu primer petit electrodomèstic!! El trobo fantàstic!
Tinc un article on en Ferran Adrià escriu que és el seu preferit!
Enhorabona i Bones vacances!
Una abraçada,