Mentre estic davant aquest full en blanc i no trobo les
paraules obro el navegador, ho faig molt sovint, miro el correu, em poso al dia
de les vostres publicacions, i llavors torno aquí, escric quatre ratlles, i ho
torno a deixar. No sempre ho enllesteixo el mateix dia. Dilluns al migdia,
mentre estava entre aquest escrit, la recepta i buscant informació sobre els
tomàquets, tot plegat sense masses ganes, faig un cop d’ull a Bloglovin’, ara us segueixo des d’allí
des de l’anunci de la desaparició de Google
Reader, és que no us vull perdre de vista! Bé, al que anava, doncs fent un
repàs veig una nova entrada al blog Maison Courgette, Resultados concurso Maison Courgette. Per fi! No sé, participo poc en concursos i reptes, no sempre
publico receptes fresques, el contingut del blog no sempre coincideix amb
l’activitat recent de la meva cuina, però aquest concurs em feia il·lusió, feia
poc que havia reorientat el contingut del blog i el que la recepta pel concurs
hagués de ser lactovegetariana, res de carn, peix, ou i els seus derivats, em
va animar encara més a participar-hi. Tal i com us vaig explicar ja en el post pel concurs, volia que fos una
recepta d’un plat habitual a casa, però substituint aquells ingredients que
fins avui per mi eren insubstituïbles, com per exemple els ous en receptes de
bescuits. Al final en l’elecció van sortir escollides les magdalenes, ja sabeu
com m’agrada fer-ne, i el resultat va ser tot un encert, boniques, boníssimes i
premiades, doncs es troben entre les tres receptes finalistes del concurs! Vitamina
pura per començar el mes!
Moltes gràcies a tots, a tu Aradhya, al jurat i als patrocinadors!
Doncs aquests és la recepta que us volia presentar avui,
sense més informació, ho deixo per a una propera entrada. Això si, uns tomàquets
que queden deliciosos i que la recepta se’n va de cap al blog de la Rosilet
Mejía, Suggar and some Salt, per la seva campanya ‘pon una ensalada en tu verano’.
INGREDIENTS
4 tomàquets grossos
1 ceba petita
2 grans d’alls
Julivert
Pa ratllat
ELABORACIÓ
Rentar els tomàquets, tallar a rodanxes i espolsar per
treure’n el suc i les llavors. (La recepta original posa partir-los
horitzontalment i la meva interpretació va ser a rodanxes. Cadascú que ho faci
segons al seu gust i desig). Tot seguit fregir els tomàquets ½ minut de cada
costat, col·locar-los en una plata que pugui anar al forn i salar. Mentrestant
tallar la ceba ben petita i ofegar sense daurar. Afegir-hi els grans d’alls
tallats petits, remenar i retirar del foc. A continuació repartirem la ceba amb
els alls per sobre els tomàquets, hi posarem una mica de pa ratllat per sobre i
ho gratinarem, poc, que el pa ratllat no se’ns cremi. Servir damunt un llit
d’enciam o brots verds, el que més agradi.
Font: Cuina és senzill. Montserrat Seguí de Queralt.
Guau!!!!! Muchísimas gracias guapísima!!! Me alegro mucho de que hayas disfrutado participando ;)
ResponEliminaMe encanta tu ensalada <3 Que pinta por favoooorr!!!! Me la apunto ;)
Besos
Muchísimas felicidades por ser finalista! Es que esas magdalenassss... :) me comería un par (puedo?)
ResponEliminaY tus ricos tomates, claro que cuentan como ensalada! Y es un plato divino! Qué colorido y con tan pocos ingredientes es maravilloso. Me encanta!
Muchísimas gracias por traer otra ensaladita a la campaña... tengo una contentura con lo chulo que va a quedar el recetario!
Un abrazote, guapa!
Quins tomàquets més diferents però crec que molt bons
ResponEliminaPetons
Enhorabona Gemma!
ResponEliminaJo ja fa temps, que amb tant de dolços que faig, estic provant receptes veganes, amb estèvia, sempre amb farines integrals i diferents, per variar, etc.
De mica en mica ens hem d'anar acostant a una cuina més sana, malgrat els dolços ens encantin!
un petó!
Pues a mi me encanta que tomes tu tiempo, que escribas de a poco, cuando te nazca porque es cuando más del corazón salen las sensaciones y llegas, fresca, serena, como tú eres y vibras...muchísimas felicidades preciosa por ese puesto, tu cocina siempre es rica, sencilla, pero sobre todo llena de cariño!!
ResponEliminaUn abrazo enorme.
Enhorabona pel concurs, les magdalenes s'ho valen!
ResponEliminaI els tomàquets fets així m'encanten.
Enhorabona pel premi.
ResponEliminaUna amanida ben diferent, m'agraden els tomàquets fregits.
Petonets.
Se ve delicioso ademas de sano, y te han quedado unas fotos preciosas
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Molt originals.
ResponEliminaMuas!
Boníssims aquests tomàquets! jo amb aquesta calor només tinc ganes de menjar amanides i vegetals, així que em va de perles! ah, i enhorabona pel premi!
ResponEliminaM'han encantat enls tomquets... em recoden a uns del llibre de la Gwyneth Paltrow que vaig comprar... son boníssims! la diferencia es que tu els fregeixes i ella els fa al forn, però el resultat similar....i despres aquest punt del pa rallat...mmmm (ja saps que jo, I love tomatoes!!!!!)
ResponElimina