Directo al paladar i La Lechera premien les millors receptes de
postres amb llet condensada. No sóc massa de concursos, sempre penso que les
meses receptes són massa normals perquè surtin premiades en un concurs, però
aquesta vegada el repte m’agradava: llet condensada!!! De petita me’n vaig fer
un fart de menjar entrepans amb llet condensada, era dels que més m’agradava,
en canvi jo als meus fills els n’hi he preparat en vegades comptades i no ser
dir-vos perquè. Modes de l’època?
Per si us animeu a concursar-hi hi ha dues rondes de participació, una
el mes de novembre i una altra el mes de desembre, i cadascuna de les rondes amb
dos premis molt suculents, 1000€ a la millor recepta segons el jurat de Nestlé
i 1000€ a la recepta que aconsegueixi major número de vots del jurat popular, o
sigui, tots nosaltres.
Jo ja he enviat la meva recepta i si us agrada podeu votar-me aquí! Moltes gràcies a tots!
INGREDIENTES
Masa brisée:
150 g. de harina
75 g. de mantequilla
1 cucharada de agua
1 yema de huevo
Un poco de sal
Relleno:
1 yoghourt de limón
2 tarrinas de mascarpone
1 bote de leche condensada La Lechera (740
g.)
3 huevos
3 limones
50 g. de mantequilla
ELABORACIÓN
Poned la harina formando un
volcán sobre el mármol y todos los ingredientes en medio. Idla trabajando entrecruzando los dedos, procurando que no se
junte, al contrario, idla rompiendo y desmenuzando, hasta al punto que la
harina quede húmeda y se vaya juntando por si sola con facilidad, sin forzarla.
Un vez unida y casi sin trabajarla, se aprieta 3 o 4 veces formando una bola. Dejadla
reposar 5 o 10 minutos. A continuación se pone un poco de harina sobre el
mármol y se extiende la masa con el rodillo, para luego forrar un molde de
tarta de 22 cm de diámetro untado solo por la base. Con un tenedor pinchad la
base de la masa. Reservad.
Para preparar el relleno de
la tarta exprimir los limones y reservad el zumo. En un bol mezclad los huevos
y el yoghourt de limón, añadid el mascarpone, el bote de leche condensada La
Lechera, el zumo de limón y batid hasta que se convierta en una crema espesa y
esponjosa. A continuación, rellenad con la mezcla el molde de tarta forrado con
la masa brisée y hornear a 180º durante 45 minutos.
Molta sort, Gemma! Em sembla molt bona idea, aquest pastís!!!
ResponEliminaUna delicia Gemma! Si no guanyes amb això tan bo pots estar orgullosa d'aquest farcit tant bo. Mmmmm!!
ResponEliminaGemma la tarta te ha quedado realmente deliciosa.....mucha suerte en el concurso y ojalá que ganes porque la receta lo vale. besitos guapa
ResponEliminaLa presentació és molt maca! Sort!!!
ResponEliminaPero quina delicia!!! m'encanta:)
ResponEliminapetons
Hola guapa tu
ResponEliminanena que bo, copio, copio, segur que està de super hummm
mil petonets i gràcies per compartir aquest secret tant dolç
Pues que rica esta tarta y con ese relleno tan facil. Bss
ResponEliminaQuina pintassa!!!! amb aquests ingredients ha d´estar moooooolt bona. Sort en el concurs. Petons,
ResponEliminaQuin pastís més bo Gemma, m'ha agradat molt.
ResponEliminaMolta sort al concurs!!
Petons
Ohhh t'ha quedat amb un color preciós!!!! Te molt bona pinta, i això que no suporto la llet condençada, jajja, no se ben bé perquè, la trobo tant però tant dolça que empalaga massa pel meu gust.
ResponEliminaEspero que tinguis molta sort amb el concurs!!!
Petonets!!!
té molt bona pinta Gemma!!! ara mateix et vaig a votar!!! moltíssima sort guapa. petonets
ResponEliminaPues por lo pronto la receta esta de vicio, ya me pasaré a votar porque rica se ve totalmente!
ResponEliminaBesos.
Pero que rica receta, mi voto esta asegurado, yo también hago una muy parecida pero se parece más a un flan, muchas gracias por quedarte por mi blog y apuntarte a mi sorteo, espero que tengas suerte, besos
ResponEliminaSofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
Fet! Molta sort :)
ResponEliminaDebe estar de vicio con lo que me gusta la leche condenasada!!!!! además con mascarpone y limón, aishhh irresistible! un beso
ResponEliminaQue delicia!!! Ya voté por tu receta!!! Mucha suerte!!
ResponEliminaHa de quedar una tarta super fina, entre el mascarpone i la llet condensada.... per llaminers de veritat!
ResponEliminaYa he votado tu receta. No se que me gusta más de tu blog si las recetas o las fotografías. Con tu permiso me quedo por aquí.
ResponEliminaUn saludo.
http://hogardiez.blogspot.com.es/