No va poder contenir-se i va acomodar-se al bell mig del llit. Era el lloc perfecte per llegir: fresc, tranquil i secret. La Cassandra sempre s'amagava per llegir, encara que no sabia ben bé per què. Era com si no pogués desempallegar-se de la sensació de culpa per ser una mandrosa, perquè lliurar-se en cos i ànima a un plaer com aquell segur que devia ser un pecat.
El jardí oblidat
Kate Morton
Ja m’ho vareu dir, quan li trobi el seu punt a la panificadora llavors ja és un no parar. Durant aquestes festes de Nadal també vaig fer aquest pa amb poma, panses i coco, una recepta de
INGREDIENTS
100 ml de llet
160 ml d'aigua
1 culleradeta de suc de llimona
450 grs de farina
60 grs de poma rallada
1 sobre de llevat de fleca
1 culleradeta de sal
15 grams de mantega
1 cullerada sopera de sucre bru
30 grs de coco ratllat
40 grs de panses
PREPARACIÓ
Ratllar60 grams de poma i posar-la dins la cubeta de la panificadora juntament amb els líquids una mica tebis, la llet, l’aigua, el suc de llimona i la mantega. A continuació hi afegim la farina barrejada amb la resta d’ingredients menys les panses, que les afegirem en el moment que la panificadora avisa que cal afegir-hi els fruits secs. Tancar la panificador i programar. Jo en tots els pans que porten sucre acostumo a seleccionar el programa de pa dolç, però això ja dependrà de la vostra panificadora, gustos i proves que n’hagiu pogut fer. I llestos, ja només cal deixar passar el temps i que la màquina faci la feina.
100 ml de llet
160 ml d'aigua
1 culleradeta de suc de llimona
450 grs de farina
60 grs de poma rallada
1 sobre de llevat de fleca
1 culleradeta de sal
15 grams de mantega
1 cullerada sopera de sucre bru
30 grs de coco ratllat
40 grs de panses
PREPARACIÓ
Ratllar
fa molt bona pinta, però no tinc del tot clar que sense màquina em quedi igual...tot serà qÜestiò de provar!
ResponEliminaJo crec que si. El pa de panses i nous de vaig publicar fa uns dies l'he fet amb panificadora i sense i si t'he de dir la veritat em va agradar més el de sense, amb el forn convencional.
EliminaGràcies per passar per aquí!
Gemma ya veo que le has cogido el punto a la pani, claro que sí, te ha quedado delicioso de verdad, enhorabuena debe estar riquísimo. besitos guapa
ResponEliminaSi, María Jesús, es genial, me costó un poco cogerle el tranquillo pero ahora no paro. De vez en cuando tengo que hacer un kit-kat porqué ya no me cabe en el congelador la gran variedad de panes que hago.
EliminaBesos, preciosa!
Uau, té una pinta sensacinal, ningú diria que està fet amb llevat de forner... Sembla un pa de pessic de tan esponjós que t'ha quedat. I el gustet de la poma i el coco ha de quedar boníssim.
ResponEliminaDoncs si, Gemma, és un pa, i dels millors que he provat. És boníssim!
EliminaEm pensava que era un coc, però és un pa!!!! Quina cosa més bona (ara si, per a mi sense coco, si us plau!)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina pinta que té ........es veritat que aixó de la panificadora va molt bé ...jo també hi vaig experimentant sempre que puc.
ResponEliminaA més aixó de poder-ho deixar tot a dintre i que vagi fent la feina es ideal.
De dolç encara no n'he fet, ara que veient el teu , venen ganes de fer-ne.
petons
Ohhhhh quina pinta i a la panficadora genial!!!
ResponEliminaamb coco no n'he fet mai, serà qüestió de canviar-ho, no??? m'encanta Gemma. Molts petonets bonica
ResponEliminaVaya pinta tan buena...
ResponEliminaBesos
Un pan muy, pero que muy tentador!!! y el coco le ha de dar un toque especial, no? Besos.
ResponEliminaTinc moltes ganes de provar de fer una coca de poma i aquesta té molt bona pinta. Me l'apunto!
ResponEliminaPetonets!
Anna
una combinacion que con la manzana tiene que estar muy buena y el coco y las pansas le dan el toque complementario,me gusta y buenas fotos
ResponEliminapeto
Demà poso en marxa la panificadora, aquest pa no pot esperar!
ResponEliminaQue bo!! ideal per esmorzar, per berenar i per no parar!
ResponEliminaI gràcies pel teu darrer missatge, ets un sol!!!!
Petonets
Gràcies a tu, bonica!;)
Eliminacada vegada veig més clar que la vida sense panificadora no té sentit ;)
ResponEliminaPer cert, a veure si hi ha sort i llegeixes aquesta resposta (o algú altre que et coneixi), pero és que clico sobre el teu link i no em surt el teu blog, per tant no ser qui ets ni quin blog tens. Algú em pot ajudar???
EliminaEl coco me pierde y este bizcocho se ve delicioso. Un besazo.
ResponEliminaGemma, menuda maravilla de pan nos muestras! tiene un color divino y me imagino su sabor...con el coco, la manzana....lo tengo que probar! tomo nota de tu receta! un beso guapa
ResponEliminaAl final haurem de comprar panificadora.
ResponEliminamuas!
Necessito una mansió per tenir tots els trastos culinàris que m'agradaria tenir, la panificadora n'és una!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Quin pa més bo per berenar...serà un pecat un xic vanitós?
ResponEliminayo la verdad es que ahora utilizo menos la panificadora, pero ahora que tengo más tiempo le voy a dar caña. Para empezar con esta receta ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
Nena, no se què li passa a bloguer darrerament que deudo comentaris i després no es publiquen....
ResponEliminaM'alegro molt que t'hagi agradat el pa, et va quedar perfecte...petonets