Fa molts mesos, potser un any, que no
participo a Memòries d’una cuinera :(
, però aquest mes quan vaig veure que era qüestió de publicar una recepta de
flam vaig recordar de seguida que tenia pendent de publicar aquest flam amb
llet de coco. Boníssim! Un flam amb gust de coco pero sense trovar-hi el coco
ratllat amb què normalment sempre l’he fet. Desitjo que us agradi!
INGREDIENTS:
50 grs. de sucre
400 ml de llet de coco
3 ous
PREPARACIÓ:
400 ml de llet de coco
3 ous
PREPARACIÓ:
En un recipient fondo bateu els ous amb 50 grs. de
sucre. Quan ho tingueu ben barrejat, afegiu-hi la llet bullent. Deixeu-ho
reposar una mica, escumeu-ho i passeu-ho per un colador fi, tirant-ho dins un
motlle corona prèviament caramel·litzat o motlles individuals.
Coueu-ho
al bany maria dins el forn i procurant que l’aigua no bulli, uns 40 o 45
minuts, fins que el trobeu consistent però tou. Deixeu que es refredi bé abans
de desemmotllar-lo.
¡Lo pruebo seguro! Y tus fotos sugerentes y preciosas!
ResponEliminaA mi que n'agrada trobar el coco ratllat, segur que aquest m'agradaria.
ResponEliminapetons
Fet amb la llet de coco ha de quedar un flam molt més fi que fet amb el coco ratllat. I hi a marques de llet de coco que són molt bones.
ResponEliminaUna aportació magnífica.
Gemma m'encanta el flam de coco!! i aquesta versió substituint el coco ratllat per la llet ha d'estar boníssima i amb una textura molt suau, me l'apunto! Feliç diumenge, un petonàs!
ResponEliminaQue senzill de fer, i quina bona pinta que té! El coco no m'entusiasme perquè normalment em molesta la textura que hi deixa, però aquest segur que m'encantaria... Les fotos, fantàstiques!
ResponEliminaMarta
quna gran idea Gemma! la llet de coco segur que queda genial i li dona un gust ben especial (de petita era fan de les natilles de coco!!!!) moltíssimes gràcies per participar a Memòries, són unes fotos molt xules. petonets
ResponEliminaGemma, ¡cómo me gusta el coco! Tiene que estar de muerte. Buena idea la de cambiar la leche normal por la de coco. Un besito.
ResponEliminaque bueno!! con el coco tiene que ser una delicia a mi me gusta muchisimo, lo probare
ResponEliminabesets
Silvia
El flam clàssic amb caramel no m'agrada però aquest amb el gust de la llet de coco i el coco ratllat per sobre segur que me'l menjaria! Té molt bona pinta.
ResponEliminaPetonss
Gemma,
ResponEliminatinc un fill a qui li encanten els flams i a qui li encanta el coco, m'acabes de fer feliç!
Unes foto precioses.
Un petó i bona setmana,
Blanca
http://acalablanca.blogspot.com.es/
Una recepta ben senzilla i segur que deliciosa. I amb aquestes presentacions i les fotos que ens portes, irresistible!!!
ResponEliminaPetonets bonica
Ai, ai, ai, si que fa temps, no?
ResponEliminaT'anava a dir que segur que a la Judith li encantaria però veig que ja t'ho ha dit ella, és la fan número 1 de la llet de coco!
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Com m'ha agradat aquesta recepta! Poquets ingredients per un resultat boníssim. Un flam ben original, i a més sense trobar-se els trossets de coco dins, que a mi els flams m'agraden ben suaus de textura.
ResponEliminammmm que deliciosa, me encanta esta receta, besos
ResponEliminaMmm quina bona pinta, no en faig mai de flam de coco perque a casa no els hi agrada trobar el coco ratllat a dins provaré aquesta teva recepta perque segur que els hi agradarà! :-)
ResponEliminaSe ve muy apetitoso en la fotografía!! Lamentablemente no lo voy a poder hacer porque por acá no se consigue la leche de coco.
ResponEliminaUn fuerte abrazo.
Hola Gemma,
ResponEliminaAquests flams tenen una pinta que no vegis. I tant que m'agrada el coco. Una abraçada,
Nani
Unes fotos envejables!