21.12.11

Galetes de coco

A mesura que va passant el temps els anys se’ns emporten retalls de la nostra vida, moments que immortalitzem davant una càmera perquè no esdevinguin records confosos, per retenir-los al nostre costat i no desapareixin per sempre.
No aconsegueixo recordar quan i com ens vam conèixer, m’agradaria haver retingut aquell instant com tants i tants moments tenim guardats dins els àlbums de fotos, perquè quan una cosa esdevé important no s’ha d’oblidar mai. Segurament va ser a poc a poc, primer un bon dia, llavors un com va la vida i finalment amics que ja ocupen un racó molt especial en la nostra vida.
Moltes gràcies pels consells, per la companyia i pels sopars, per ser-hi en els bons moments i en els no tan bons, per tot el que ens heu regalat,... moltes gràcies per la vostra amistat!


Aquestes galetes de coco, de la Mireia Carbó, me les va recomanar la Gemma de La cuina de casa quan havia d’enviar les galetes a les noies de El Club de les Bruixes galetaires, ja que necessitava una recepta que el seu resultat fos excel·lent i aguantés molt bé el pas del dies. Al final vaig optar per fer la recepta d’Estrelles de vainilla, ja en coneixia l’èxit i no me la volia jugar, així que la tenia pendent i la vaig reservar per a una altra ocasió, s’apropava el Nadal i serien el regal ideal per a uns amics molt especials!



INGREDIENTS (per unes 40 galetes)
 150 grs de sucre
 50 grs de mantega pomada
 2 ous  sencers
 2 rovells d’ou
 200 grs de coco

PREPARACIÓ
Primer de tot cal batre la mantega amb el sucre fins obtenir-ne una crema. Hi afegirem els ous sencers i els rovells i ho mesclem bé. Finalment hi incorporem el coco ratllat i ho deixarem reposar a la nevera fins que agafi consistència.
Un cop reposada la massa en formarem boletes, les  aixafarem una mica i les anirem col·locant en una safata de forn per enfornar-les a 180º durant uns 12 minuts. Deixeu-les refredar sobre una reixeta i servir. Aquest tipus de galetes sempre són més bones reposades, d’un dia per l’altra.





I així de maques van quedar les galetes empaquetades en les caixetes, una recomenació de la Mercé de Cuina per a llaminers.




13 comentaris:

  1. A casa ja les hem fet més d'un cop i tenen molt èxit! Posades en caixes les galetes són el regal ideal de Nadal ;)

    ResponElimina
  2. Gemma estás hecha una artista reina, me ha gustado todo, las fotos, la presentación, la delicadeza con que lo has evuelto. Me encanta.
    Felices fiestas guapa

    ResponElimina
  3. Quines galetes me xules, i que ben enpaquetades!
    A put per regalar, i quin regal mes bo!!!
    Bones Festes
    Petons

    ResponElimina
  4. Quina entrada més maca Gemma, estic convençuda que la sabran valorar molt. Tu t'has proposat ser la Bruixeta que més galetes fa??? doncs vas per bon cami! petonets

    ResponElimina
  5. Gemma te han quedado muy bonitas y ricas, me encanta el coco así que me pondré a prepararlas un día de estos... besitos y te deseo unas felices fiestas en compañía de tu familia y amigos...

    ResponElimina
  6. M'ha encantat la intro, cuantes veritats juntes!! Jo, desde fa temps, que he optat per portar a sobre una Moleskine per anar anotant tot allò que vull tenir smepre present, una altra forma de conservar intactes els records com el primer moment.
    Genials les galetes!!

    Molts petonets guapi!!

    ResponElimina
  7. T'han quedat precioses així en aquests paquetets.
    Els amics s'han de mimar, cuidar, conservar... perquè en els moments difícils l'escalfor que et dóna saber que els tens al costat és el que et fa tirar endavant. De tota manera jo sé que tu d'això en saps molt.
    Un petó i que passeu bones festes.

    ResponElimina
  8. He hecho infinidad de galletas, pero nunca de coco... me la apunto y así cuando las haga me acordaré de tí :p
    Un besazo enorme y te deseo que pases unas felices fiestas!

    ResponElimina
  9. On has comprat aquestes caixes tant xules??? Aquest any els meus regals seran: galetes, torrons,boletes de coco... i només hem falta trobar l'envolcall perfecte!!! Judit

    ResponElimina
  10. Molt xula la presentació!!! Aquest any els meus regals són molt artesans però molt carregats d'amor. Ara només hem falta l'embolcall...d'on són les caixes molt boniques!!!

    ResponElimina
  11. Molt xules les caixes, on les podem trobar???

    ResponElimina
  12. Anònim22.12.11

    Moltes gràcies a tots pels comentaris!
    Les caixes les vaig comprar aquí:
    http://www.selfpackaging.es/
    Molt seriosos. Amb 5-6 dies les vaig tenir a casa, encara que ara amb aquestes dates de Nadal potser tarden una mica més. Només cal que els hi feu qualsevol consulta per correu electrònic de seguida et responen. Entreu a la web, ja veureu les caixes més boniques que tenen. El paper de seda i les etiquetes també són d'ells, però el que no tenen són cintes. Aquestes les vaig trobar per casualitat en una llibreria, però en venen a molts llocs.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  13. T'han quedat tan boniques i fan una pinta!! M'agrada molt la idea d'empaquetar-les així, queden molt xules i són molt bona idea per regalar per Nadal!

    Molts petonets guapíssima!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!