I com que ja tenim la samfaina feta, què tal un bon pollastre amb samfaina? Doncs entreu i tasteu!
INGREDIENTS (per a 4 persones)
1 pollastre d’1 kg i ¼
1 ceba
Ingredients corresponents per a la samfaina
ELABORACIÓ
Es talla i es prepara el pollastre a quarts. En una cassola amb un xic d’oli es daura, s’hi posa sal i pebre, i la ceba a trossos. Es fica al forn uns 20 minuts.
Ja tret de la cassola, es pren una mica de l’oli de la cocció i, en un cassó de fons gruixut es fa la samfaina.
Es col·loquen el pollastre i la samfaina en una cassola, es tapa i es fa coure, a poca a poc, 15 minuts al forn.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
1 pollastre d’1 kg i ¼
1 ceba
Ingredients corresponents per a la samfaina
ELABORACIÓ
Es talla i es prepara el pollastre a quarts. En una cassola amb un xic d’oli es daura, s’hi posa sal i pebre, i la ceba a trossos. Es fica al forn uns 20 minuts.
Ja tret de la cassola, es pren una mica de l’oli de la cocció i, en un cassó de fons gruixut es fa la samfaina.
Es col·loquen el pollastre i la samfaina en una cassola, es tapa i es fa coure, a poca a poc, 15 minuts al forn.
Gemma cariñet, esta sí que sí ajajaj, menuda recetita completa entre el pollo que me encanta y la sanfaina, ni te cuento....pónmelo en un tupper que me lo llevo jeje. besitos.....
ResponEliminaquin clàssic més bo, és per sucar-hi pa.
ResponEliminaUn clàssic que sempre triomfa, un plat ben nostre, boníssim i ideal per sucar pa!
ResponEliminaUn plato tradicional y exquisito!!me encanta con safaina.
ResponEliminaUn saludo
Nosaltres menjem pollastre cada setmana, d'una forma o de l'altre. Així amb samfaina el fem de tant en tant perque personalment m'agrada poder sucar el pà en la samfaina.
ResponElimina:)
Com te dit en l’anterior entrada esta per sucar-hi pa.
ResponEliminaPetons
Aquesta recepta ha d'agradar a tothom!,la samfaina és un gran acompanyament per a moltes coses i amb aquest pollastre ha d'estar "súper".A reveure.
ResponEliminaMaría Jesús, ahí va un tupper llenito llenito! Tu le pones el pan! Besitos!
ResponEliminaCom he dit a l'altra entrada, jo fins hi tot me'n faria un entrepà!!! Boníssim!
Moltes gràcies i una forta abraçada.