5.4.10

Pasta de trufa (pastissera) (segona fórmula)

INGREDIENTS
200 grs de xocolata de vainilla (en rajola)
1 o 2 rovells d’ou
100 grs de mantega
150 grs de nata
3 cullerades de sucre
2 cullerades d’aigua

PREPARACIÓ
Poseu en un cassó 125 grs de xocolata, juntament amb l’aigua i el sucre, al bany maria; deixeu que quedi ben desfet i fi; traieu-ho del foc i afegiu-hi els rovells d’ou; remeneu-ho amb un petit batedor, i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar, fins que arrenqui el bull, i llavors traieu-ho del foc. Deixeu-ho refredar una estona, i aleshores poseu-hi la mantega; quan ja estigui ben barrejat deixeu-ho refredar completament, i llavors podeu afegir-hi la nata. Poseu-ho a la nevera (si teniu pressa, al congelador), i deixeu-l’hi fins que prengui la consistència desitjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!