Vaig anar a la biblioteca a remenar una mica entre prestatgeria a veure si trobava res de nou per la meva cuina i vaig anar petar de ple amb La cuina que no amoïna de la Mireia Carbó. Fullejant entre receptes vaig tenir una nova idea, una de nova per alimentar les nostres i vostres pupil.les gustatives, de cuinar el mateix plat però segons la recepta de diferents cuiners il.lustres i a veure quin n’es el resultat a taula. Però es clar, amb tot això tampoc pretenc fer el mateix plat tres vegades el mateix dia, seria per tornar-me boja jo i acabar amb l’empatx de tots els meus sufridors convidats.
He decidit començar amb el pastís de formatge i, com que temps enrera vaig fer un pastís de formatge fresc de la Carme Ruscalleda, avui us porto a taula un pastís de formatge (amb gust de formatge) del llibre La cuina que no amoïna, de la Mireia Carbó. I d’aquí poc us presentaré un pastís de formatge fet amb formatge brie fresc de la Montserrat Seguí.
Espero que gaudiu molt amb aquesta nova secció del meu blog i que entreu a la meva cuina i tasteu!
He decidit començar amb el pastís de formatge i, com que temps enrera vaig fer un pastís de formatge fresc de la Carme Ruscalleda, avui us porto a taula un pastís de formatge (amb gust de formatge) del llibre La cuina que no amoïna, de la Mireia Carbó. I d’aquí poc us presentaré un pastís de formatge fet amb formatge brie fresc de la Montserrat Seguí.
Espero que gaudiu molt amb aquesta nova secció del meu blog i que entreu a la meva cuina i tasteu!
Quina bona idea!!! Estaré alerta a veure quina recepta guanya de les 3 triades!!!! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Si, quan hagi fet la de la Montserrat ja us diré quina se'n porta l'estrella Michelin!
ResponEliminaUna abraçada Eva!
Molt bona idea. :-)
ResponElimina