tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post8285199774187527478..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Pollastre amb samfainaGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-56939413919452165512010-04-14T23:56:57.854-07:002010-04-14T23:56:57.854-07:00María Jesús, ahí va un tupper llenito llenito! Tu ...María Jesús, ahí va un tupper llenito llenito! Tu le pones el pan! Besitos!<br />Com he dit a l'altra entrada, jo fins hi tot me'n faria un entrepà!!! Boníssim!<br />Moltes gràcies i una forta abraçada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-59958905703297639802010-04-14T14:18:12.878-07:002010-04-14T14:18:12.878-07:00Aquesta recepta ha d'agradar a tothom!,la samf...Aquesta recepta ha d'agradar a tothom!,la samfaina és un gran acompanyament per a moltes coses i amb aquest pollastre ha d'estar "súper".A reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-36550135446970650552010-04-14T11:31:47.821-07:002010-04-14T11:31:47.821-07:00Com te dit en l’anterior entrada esta per sucar-hi...Com te dit en l’anterior entrada esta per sucar-hi pa.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-91195329580734509302010-04-14T11:29:22.179-07:002010-04-14T11:29:22.179-07:00Nosaltres menjem pollastre cada setmana, d'una...Nosaltres menjem pollastre cada setmana, d'una forma o de l'altre. Així amb samfaina el fem de tant en tant perque personalment m'agrada poder sucar el pà en la samfaina.<br /><br />:)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-66067388622044269512010-04-14T07:59:53.521-07:002010-04-14T07:59:53.521-07:00Un plato tradicional y exquisito!!me encanta con s...Un plato tradicional y exquisito!!me encanta con safaina.<br /><br />Un saludoSilviahttps://www.blogger.com/profile/07995582834879229566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-85620654809755270212010-04-14T03:06:49.776-07:002010-04-14T03:06:49.776-07:00Un clàssic que sempre triomfa, un plat ben nostre,...Un clàssic que sempre triomfa, un plat ben nostre, boníssim i ideal per sucar pa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-41648536341329385642010-04-14T02:29:40.104-07:002010-04-14T02:29:40.104-07:00quin clàssic més bo, és per sucar-hi pa.quin clàssic més bo, és per sucar-hi pa.Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-23813777289631497662010-04-14T02:23:21.401-07:002010-04-14T02:23:21.401-07:00Gemma cariñet, esta sí que sí ajajaj, menuda recet...Gemma cariñet, esta sí que sí ajajaj, menuda recetita completa entre el pollo que me encanta y la sanfaina, ni te cuento....pónmelo en un tupper que me lo llevo jeje. besitos.....MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.com