INGREDIENTS (per a 6 persones)
1 kg de patates
3 rovells d’ou
50 grs de mantega
ELABORACIÓ
Peleu les patates, talleu-les i coeu-les. Després escorreu-les bé i passeu-les pel passapurés; afegiu-hi la mantega i els rovell d’ou, barregeu-ho bé, assaoneu-ho amb un xic de pebre blanc i, a continuació, remeneu-ho enèrgicament sobre el foc uns 2 minuts; així tindreu ja llest el puré per a tot el que desitgeu.
Nota. Quan el puré és per adornar una plàtera o un plat determinat, es fa tal com hem dit; però si fos per a formar unes croquetes o unes galetes al forn, llavors suprimim part de la mantega, ja que aquesta estova massa el puré i les croquetes s’obririen en fregir-les; en aquest cas, doncs, només n’hi posarem la meitat.
1 kg de patates
3 rovells d’ou
50 grs de mantega
ELABORACIÓ
Peleu les patates, talleu-les i coeu-les. Després escorreu-les bé i passeu-les pel passapurés; afegiu-hi la mantega i els rovell d’ou, barregeu-ho bé, assaoneu-ho amb un xic de pebre blanc i, a continuació, remeneu-ho enèrgicament sobre el foc uns 2 minuts; així tindreu ja llest el puré per a tot el que desitgeu.
Nota. Quan el puré és per adornar una plàtera o un plat determinat, es fa tal com hem dit; però si fos per a formar unes croquetes o unes galetes al forn, llavors suprimim part de la mantega, ja que aquesta estova massa el puré i les croquetes s’obririen en fregir-les; en aquest cas, doncs, només n’hi posarem la meitat.
Tengo pendiente hacerlas porque es verdad que decoran mucho los platos y además están riquísimas. Gracias por la idea, bessets....
ResponEliminauna de las recetas que siempre me han llamado la atención y que ahora tú me la recuerdas.....
ResponEliminaUn saludo