29.4.10

Puré de patates duquessa

INGREDIENTS (per a 6 persones)
1 kg de patates
3 rovells d’ou
50 grs de mantega

ELABORACIÓ
Peleu les patates, talleu-les i coeu-les. Després escorreu-les bé i passeu-les pel passapurés; afegiu-hi la mantega i els rovell d’ou, barregeu-ho bé, assaoneu-ho amb un xic de pebre blanc i, a continuació, remeneu-ho enèrgicament sobre el foc uns 2 minuts; així tindreu ja llest el puré per a tot el que desitgeu.

Nota. Quan el puré és per adornar una plàtera o un plat determinat, es fa tal com hem dit; però si fos per a formar unes croquetes o unes galetes al forn, llavors suprimim part de la mantega, ja que aquesta estova massa el puré i les croquetes s’obririen en fregir-les; en aquest cas, doncs, només n’hi posarem la meitat.

2 comentaris:

  1. Tengo pendiente hacerlas porque es verdad que decoran mucho los platos y además están riquísimas. Gracias por la idea, bessets....

    ResponElimina
  2. una de las recetas que siempre me han llamado la atención y que ahora tú me la recuerdas.....

    Un saludo

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!