Aquesta recepta és ben senzilla i segur que a totes les cases un dia o altra s’ha fet. Jo també hi poso pernil dolç i amb aquest plat passa igual que amb les crestes, ningú rondina, encara que a vegades el rondinar és més del cansament de tot el dia que no pas del menjar.
INGREDIENTS
8 llibrets de llom de porc
150 grs de formatge cremós
(jo també hi poso una llesca de pernil dolç a cada llibret)
1 ou
Pa ratllat
ELABORACIÓ
S’omplen els llibrets de llom amb el formatge, s’hi posa sal, s’enfarinen i es passen per ou i pa ratllat. Al cap d’una estona es fregeixen i ja estan llestos per presentar a taula.
Bon profit!
INGREDIENTS
8 llibrets de llom de porc
150 grs de formatge cremós
(jo també hi poso una llesca de pernil dolç a cada llibret)
1 ou
Pa ratllat
ELABORACIÓ
S’omplen els llibrets de llom amb el formatge, s’hi posa sal, s’enfarinen i es passen per ou i pa ratllat. Al cap d’una estona es fregeixen i ja estan llestos per presentar a taula.
Bon profit!
El meu plat preferit de quan era petita. Petons i molt bon cap de setmana.
ResponEliminaLlibrets: fàcils i deliciosos. Jo ho associo a anar d'excursió o a visita al zoo :-)
ResponEliminaPer cert, et vaig contestar al meu bloc (i al de l'starbase) la teva consulta sobre iogurts! Si tens més dubtes, demana.
buah, así cualquiera se come el lomo, incluso yo me lo comía que no me gusta ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Gemma están riquísimos estos libritos....con el quesito fundido ummmm. Bueno a disfrutarlos y buen finde. Muak!
ResponEliminaSi, em sembla que són els preferits de tots els nens.
ResponEliminaPaula, doncs no té res a veure amb un tros de llom fet tot sol a la planxa, encara que a mi el llom m'agrada de totes maneres.
Si María Jesús, la comida la disfrutamos a tope, es un gustazo cocinar y disfrutar con los tuyos de todas estas delicias que hacemos todos.
Bon cap de setmana a tots. Muakis!
Quants records! els clàssics llibrets, un dels plats preferits de moltes criatures (jo mateix)
ResponEliminaUna abraçada
A casa sempre sen fan de mes, al endemà freds ens encanten.
ResponEliminaPetons
I s'ho menja tothom tan i tan bé que dona gust fer-ho!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I una bona opció per a la carmanyola a la feina o d'excursió!.
ResponEliminaPlat preferit de tots els nens i dels que ja no ho són tant, com el meu marit. Petons
ResponEliminaJo sempre els faig amb pernil dolç i formatge... i són molt bons. Aquests fan molt bona pinta!
ResponEliminani te imaginas hace cuanto que no los preparo con lo que gustan.. Gracias
ResponEliminaUn saludo
Si, teniu raó, fred l'endemà en un entrepà, per exemple, estan boníssims!
ResponEliminaCova, pues anímate, que són muy fáciles y eso, que gustan a todo el mundo.
Si, agraden a petit i grans.
Una abraçada a tots i moltes gràcies pels comentaris. Aquest matí quan he obert el blog i he vist, 11 comentaris!!!! Guau, no m'ho podia creure!!!! Gràcies, gràcies i moltes gràcies per llegir-me.
A mi m'agraden molt els llibrets, com que en fem molt de tant en tant el dia que n'hi ha a casa fan festa. Jo de vegades els faig amb sobrassada i formatge, també estan molt bons
ResponElimina