4.1.14

Un Nadal diferent + {taller de Nadal amb April’s Kitch}

Em disposo a escriure aquestes ratlles i miro abans la data de la última entrada al blog amb una recepta. 16 de novembre! No m’ho puc creure! El temps passa molt ràpid i feia molt que no en feia una parada de tants de dies, no sé si havia passat mai! Bé, sigui como sigui ho necessitava, i potser he abocat més els meus sentiments al meu blog de fotografia que aquí, ja que he fet de la fotografia i de l’escriure el meu refugi durant tot aquest temps. Els que m’heu seguit des d’allí, o a Flickr i/o a Facebook, heu sabut una mica de mi, perquè també he deixat una mica de banda l’anar passant pels vostres blogs a tastar tot el que s’ha cuinat a les vostres cuines, perquè ha sigut un Nadal diferent.

Sigui com sigui torno a estar aquí, encara que sense recepta, sinó per parlar-vos d’un taller de cuina que vam assistir durant les meves vacances de Nadal a la botiga Tescoma de Barcelona i que, com cada mes, imparteix la Mon del blog April’s Kitch. Que no ho sabíeu? Doncs si, un taller que et deixa amb ganes de repetir, amb unes receptes boníssimes, dinàmic, amb un ambient que et fa sentir bé si o si, perquè la Mon és així, medicina per l’ànima, i així va ser com ens vam sentir, en uns dies on necessitàvem més que mai la calidesa humana que ella desprèn.

10 comentaris:

  1. Gemma que guaii!!
    Me encantan las fotos y las recetas que os enseñaron a cocinar.
    Un abrazo,

    Ana

    ResponElimina
  2. Gemma!!!!!! Moltíiiiiisssssimes gràcies!!! Quina entrada tan maca!!! moltes, moltes gracias!!!!!! ets un sol!!! Jo feliç de tenir entre els asistents una bloguera important en la meva vida i el seu fill.... va ser molt especial. El Sr. Roger i la Gemma, dos personatges de categoría.
    Gràcies mil!!!! Una entrada preciosa i unes fotos encara millor!

    ResponElimina
  3. Encara me'n recordó del Marc i el Roger mano a mano amb les granades!!!! Genial!

    ResponElimina
  4. Hola Gemma, unas fotos preciosas con unos platos y contenidos muy apetecibles, Barna me queda un poco lejos para asistir, pero me seguiré informando, molt grat Gemma..........paco

    ResponElimina
  5. És veritat que fa temps que no pulbiques una recepta, pero t'he llegit al teu blog de fotografia, encara que allà mai comento... no em preguntis per què. Per cert, un blog molt bonic el de fotos... aquest també, of course :)
    A veure si el pròxim cop que vagi a Barcelona coincideix que l'April té un taller i puc anar.
    Petons

    ResponElimina
  6. ¡Como suena este taller! ¡Qué bueno! Y sobre todo que lo halláis podido compartir las dos. Es genial. Un besazo.

    ResponElimina
  7. Abril-Gemma, Gemma-Abril,
    Felicitats, enhorabona per la complicitat per les dos ... tres , per tots un molt Bon Any
    Enhorabona!

    ResponElimina
  8. Quanta bellesa i sabor!!! :)

    ResponElimina
  9. Gemma,
    Un post dedicat i delicat. Una molt bona sintonia entre les dues. Això m'agrada. La llàstima és que encara no he pogut anar a cap taller. M'hauré d'organitzar!
    Unes bones fotografies, no cal dir-ho.
    Vindràs?
    Nani

    ResponElimina
  10. Quina pinta que fa la col farcida de salmó! Això s'ha de provar!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!