Em disposo a escriure aquestes
ratlles i miro abans la data de la última entrada al blog amb una recepta. 16
de novembre! No m’ho puc creure! El temps passa molt ràpid i feia molt que no
en feia una parada de tants de dies, no sé si havia passat mai! Bé, sigui como
sigui ho necessitava, i potser he abocat més els meus sentiments al meu blog de fotografia que aquí, ja que he fet de la fotografia i de l’escriure el meu
refugi durant tot aquest temps. Els que m’heu seguit des d’allí, o a Flickr i/o
a Facebook, heu sabut una mica de mi, perquè també he deixat una mica de banda
l’anar passant pels vostres blogs a tastar tot el que s’ha cuinat a les vostres
cuines, perquè ha sigut un Nadal diferent.
Sigui com sigui torno a
estar aquí, encara que sense recepta, sinó per parlar-vos d’un taller de cuina
que vam assistir durant les meves vacances de Nadal a la botiga Tescoma de
Barcelona i que, com cada mes, imparteix la Mon del blog April’s Kitch. Que no
ho sabíeu? Doncs si, un taller que et deixa amb ganes de repetir, amb unes
receptes boníssimes, dinàmic, amb un ambient que et fa sentir bé si o si,
perquè la Mon és així, medicina per l’ànima, i així va ser com ens vam sentir,
en uns dies on necessitàvem més que mai la calidesa humana que ella desprèn.
Gemma que guaii!!
ResponEliminaMe encantan las fotos y las recetas que os enseñaron a cocinar.
Un abrazo,
Ana
Gemma!!!!!! Moltíiiiiisssssimes gràcies!!! Quina entrada tan maca!!! moltes, moltes gracias!!!!!! ets un sol!!! Jo feliç de tenir entre els asistents una bloguera important en la meva vida i el seu fill.... va ser molt especial. El Sr. Roger i la Gemma, dos personatges de categoría.
ResponEliminaGràcies mil!!!! Una entrada preciosa i unes fotos encara millor!
Encara me'n recordó del Marc i el Roger mano a mano amb les granades!!!! Genial!
ResponEliminaHola Gemma, unas fotos preciosas con unos platos y contenidos muy apetecibles, Barna me queda un poco lejos para asistir, pero me seguiré informando, molt grat Gemma..........paco
ResponEliminaÉs veritat que fa temps que no pulbiques una recepta, pero t'he llegit al teu blog de fotografia, encara que allà mai comento... no em preguntis per què. Per cert, un blog molt bonic el de fotos... aquest també, of course :)
ResponEliminaA veure si el pròxim cop que vagi a Barcelona coincideix que l'April té un taller i puc anar.
Petons
¡Como suena este taller! ¡Qué bueno! Y sobre todo que lo halláis podido compartir las dos. Es genial. Un besazo.
ResponEliminaAbril-Gemma, Gemma-Abril,
ResponEliminaFelicitats, enhorabona per la complicitat per les dos ... tres , per tots un molt Bon Any
Enhorabona!
Quanta bellesa i sabor!!! :)
ResponEliminaGemma,
ResponEliminaUn post dedicat i delicat. Una molt bona sintonia entre les dues. Això m'agrada. La llàstima és que encara no he pogut anar a cap taller. M'hauré d'organitzar!
Unes bones fotografies, no cal dir-ho.
Vindràs?
Nani
Quina pinta que fa la col farcida de salmó! Això s'ha de provar!
ResponElimina