Les hores llunyanes
Kate Morton.
Una amiga al·lucinava quan li deia que tenia programades dos, tres o fins hi tot quatre entrades per aquest bloc, i és que es passen temporades molt més actives, amb més ganes de cuina diferent a la del dia a dia, i temporades en què necessites un parèntesi. Ara no estic ni en un extrem ni en l’altre, però la recepta de pa amb xocolata era la única recepta amb les seves respectives fotografies que restava al meu disc dur pendent de publicar i us he de dir que això en el meu cas és bastant excepcional, en unes circumstàncies normals del nostre dia a dia.
En més d’una ocasió he dit que no sóc
massa de plantejar-me nous propòsits per l’any següent quan en finalitzem un,
però, tot i que el sentit inicial d’aquest bloc no és caduc, tots els fets
convulsos dels darrers temps que fan que la nostra economia familiar trontolli
cada dia més, i de retruc el que podem posar i ja no a la nostra cistella de la
compra, durant aquests dos mesos que portem d’any si que m’he replantejat en
quin sentit vull que vagi aquest bloc, en com puc ajudar o ens podem ajudar a
que posar un plat a taula cada dia sigui una mica menys feixuc, a que la nostra
cuina continuï sent sana, atractiva, divertida, malgrat a que en el nostre
rebost ja no hi hagin tots aquells aliments que abans hi sovintejaven, i que,
tot i la senzillesa dels meus plats,
senti que faig quelcom útil i em motivi per continuar compartint amb tots
vosaltres receptes, fotografia i històries quotidianes.
Tot plegat potser és poc atractiu,
segurament, penso que els que sovintegem els blocs de cuina sabem fer
perfectament una crema de verdures, però igual que a mi a vegades em falten
idees per fer més amb menys, estic convençuda que a algú li pot ser d’utilitat
en algun moment, com ho va ser per mi el dia que vaig trobar la recepta de la
crema de coliflor, quan vaig comprar una coliflor ben maca per menys d’un euro
i una part es va transformar en un plat bo, sa, i econòmic.
Doncs a mi m'agrada molt la idea. Si tots sabem fer una crema, pero a vegades no tots la fem igual, i allò que fas que poder li dona un toc diferente a la teva, sense gastar, amb apenes un detall ens ajuda al que tambè hem de jugar amb el presupost.
ResponEliminaM'agraden molt les fotos i aquest bol blau tan intens. Es un color bonic, qeu transmet bon rotllo. Estic convençuda que tot anirà bé.
Un petò
amb els temps que corren Gemma, aquest tipus de receptes són ideals!!! molts petonets
ResponEliminaGemma...
ResponEliminaCrec que ets una dona molt valenta!
I crec que has de fer del teu blog una extensió de tu mateixa.
Una mica anem en la mateixa línia, i fa pocs dies ho deia en una publicació: qui és que cada dia es menja un pastís? El meu blog és de dolços bàsicament, o millor dit, cada vegada és més jo.
Enhorabona per decidir que el teu blog sigui teu, i hi poguem veure una extensió més de tu mateixa i no una pantomina més.
Jo de moment, tret que en un moment toqui de peus a terra, seguiré en el meu nuvolet de fantasia.
Ah! Properament publicaré la teva recepta de coliflor: m'hi he tornat addicte!!!
Per molts anys Gemma poguem gaudir del teu món.
Amb tot el meu amor,
Mglòria
Gemma, estarem ben atents a aquestes receptes... m'agrada molta aquesta nova secció que fas! a tots ens serà d'ajuda pel dia a dia!
ResponEliminaPetunets,
Eva
I tant que ens aniran bé aquestes receptes! I no només per aprendre'n de noves sinó per inspirar-nos quan ens falti la imaginació!
ResponEliminaPer cert, m'estic llegint aquest llibre!
Petons
Van molt bé les receptes anticrisis en aquests temps que tenim
ResponEliminaPetons
Hola Gemma. ¡Como me gusta leerte! Esta sección va a ser estupenda, porque forma parte de tu vida, de tus circunstancias y de tu momento actual (que no es definitivo).Y por lo menos yo te agradezco que lo compartas conmigo. Hay blogs especiales (el tuyo lo es). Y no solo lo son por las recetas que publican. No. Ese tipo de blogs se hacen imprescindibles por la clase de persona que hay detrás. Como tú. Un besazo enorme. Deseando disfrutar de tus recetas anti crisis. Un besazo enorme.
ResponEliminaUn molt bon propòsit Gemma!!
ResponEliminapetons
Unes receptes que de ben segur seran ben rebudes per tots amb els temps que corren.
ResponEliminaMoltes gràcies per voler-les compartir amb nosaltres.
Petonets bonica
Crec que qui més qui menys ha de mirar la butxaca, a tots ens afecta la crisis. I una bona manera de vigilar és tenir a mà receptes anticrisi, igual de bones però més be de preu. Visca les receptes anticrisi!
ResponEliminaEndavant!! Aqui hi seré, esperant aquestes receptes que de ben segur no per ser anticrisis deixen de ser ben bones.
ResponEliminaMuas!
Gemma, un molt bon propòsit. Tots estem tocats i cuinar amb senzillesa és tot un art. De totes maneres la cuina de casa sempre ha estat de fer miracles amb ingredients de mercat que no són cars.
ResponEliminaEnhorabona,
Nani
Una idea genial, Gemma!!!
ResponElimina