17.3.10

Premi

La Maria Jesus de Recetas con encanto m'ha concedit aquest premi. M'ha fet molt il·lusió ja que m'ha arribat en un moment en que començava a entrar en una mica de desgana amb la cuina, en que necessito un parèntesi a l'hora d'entrar a la cuina a fer receptes massa elaborades.
A mi m'agradaria concedir el premi a uns altres blogs de cuina dels quals m'he nodrit per fer el meu, i dels quals n'aprenc dia rera dia un munt.
Per la Gemma d' aprenent de xef
Per la Cova de Comoju
Per la Cristina de CriJoArMaEl
Per la Mercè de Cuina per Llaminers
Per la Gemma de La cuina de casa
Per en Kike i la Txell de La Cuina Vermella
A la Glòria i en Josep del café de nit
I a molts d'altres que no acabaríem mai.
També voldria aprofitar aquesta entrada per dir-vos que si en algun moment no puc estar tan atenta a tots els vostres comentaris i entrades dels vostres blogs em disculpeu, ja que a vegades una no arriba a tot arreu i ha de saber aturar-se a temps. De totes maneres moltes gràcies infinites a tots! Un petonàs!

8 comentaris:

  1. Gemma, doncs no et desanimis. Si vols fer receptes més senzilles les fas i punt. El que ens agrada és compartir.

    Premi totalment merescut! Felicitats.

    ResponElimina
  2. FElicidades por ese premio, te lo has ganado con creces, tus recetas estan divinas.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Gemma,
    Felicitats pel premi, i moltes gràcies per pensar amb nosaltres.
    Ah, i no t'amoinis si "no arribes a tot arreu", això ens passa a tots i tal i com és van coneixent nous amics encara disposes de menys temps per arribar a tothom.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Gemma, ànims perque estones i temporades on hem de simplicar receptes tots en passem i en passarem. En realitat, la recepta només és una part de tot el joc i una recepta simple no és pitjor que una complexa.

    El que compta és la persona.

    Un premi del tot merescut.

    ResponElimina
  5. És un honor i un plaer rebre de tu i el teu bloc aquest fantàstic premi, ens fa molta il·lusió. De tot cor, gràcies.

    ResponElimina
  6. Anònim18.3.10

    No fa gaire una amiga em va dir que per ella passar mitja hora a la cuina per fer qualsevol cosa ja és excessiu, i li vaig dir que no ser com carai s'ho fa, perquè per mi mitja hora és el mínim! I gràcies d'aquesta mitja hora, perquè és un plaer crear a la cuina per nosaltres mateixos i pels altres.
    Moltes gràcies a tots!
    No, no em desanimo, moltíssimes gràcies, només que a vegades sóc com una muntanya russa. Però sort que sóc ràpida en reemprendre la pujada! Jijijiji!
    Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  7. Gemma, moltes gràcies per pensar en mi, m'ha fet molta il·lusió. En quant a tu no et desanimis, és normal tenir moments de tot segur que aviat reempendràs la pujada. Moltes felicitats i moltes gràcies!!

    ResponElimina
  8. estos días he estado un poco desconectada por ser fiesta por estas tierras, pero quiero darte las gracias, aunque un poco tarde, por este premio

    Un beso

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!