1.3.10

Celda 211


Segurament mig país ja la deu haver vist però jo encara la tenia pendent i aquest darrer cap de setmana he anat al cinema a veura-la. Realment magistral! Una pel·lícula que t’enganxa des del primer minut, amb un guió extraordinari, amb uns immensos personatges interpretats a la perfecció per uns grans actors, que tot plegat fa que surtis realment entusiasmat de la sala. Sens dubte una de les millors pel·lícules de l’any.

Director: Daniel Monzón
Actors: Luís Tolsar, Alberto Ammann, Antonio Resines, Manuel Morón, Marta Etura, Carlos Bardem, Luis Zahera, Vicente Romero, Fernando Soto

Sinopsis: Juan, funcionari de presons, es presenta al seu nou destí un dia abans de la seva incorporació. Allí, pateix un accident minuts abans que es desencadeni un motí en el sector dels FIES, els presos més temuts i perillosos. Els seus companys no poden més de velar que per les seves pròpies vides i abandonen a la seva sort el cos desmaiat de Juan a la Cel·la 211. Al despertar, Juan comprés la situació i es fa passar per un pres més davant els amotinats. A partir d’aquest moment el nostre protagonista tindrà que jugar-se-la a base d’astúcia, mentides i risc, sense saber encara quin paradoxal parany li ha preparat el destí.

3 comentaris:

  1. Bon dia!!

    M'ha agradat molt el teu blog i resto a l'espera de veure més receptes!
    Benvinguda al mòn blocaire amb endarreriment!

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Anònim3.3.10

    Moltes gràcies! Ens continuem visitant.

    ResponElimina
  3. Hola Gemma !
    A mi també em va agradar molt la pel·lícula, i en Lluís Tosar es mereixia el Goya que ja té i mil premis més. Està sensacional!
    Petons

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!