29.11.11

Els meus cims: Santuari de la Mare de Déu de Cabrera

Per fi vaig tornar a muntanya, ja sabeu com m’omplena d’energia. Després de no haver pogut anar al Puigmal perquè en Marc estava malalt, aquesta vegada hem anat a la Serralada del Collsacabra, sortint des d’Hostalets d’en Bas (488 m) fins a la Capella de Sant Miquel de Castelló (954 m), el santuari de la Mare de Déu de Cabrera (1295 m) i finalitzant la nostra ruta a Cantonigròs. És un camí preciós, que passa entre boscos de faigs, boixos i alzines, pastures, amb unes vistes impressionants de la Vall d’en Bas, de la serralada del Puigsacalm, la plana de Vic i del Pirineu al fons ja nevat.
Us deixo algunes fotos, encara que no siguin massa maques pel tema de la llum (ho veieu com necessito una càmara nova!;-) )





6 comentaris:

  1. Gemma, que lindo el lugar que nos muestras. Me encanta la segunda foto, esos colores de otoño...
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Quina ruta més bonica, us posareu ben forts!

    ResponElimina
  3. Gemma!!què bé que poguessis fer una escapadeta! :)
    Jo tinc dos cims pendents de sortir al bloc des de fa temps però no hi penso mai!! Un d'ells precisament és el Puigsacalm! :) La zona per vas estar és molt bonica. L'Arnau i jo vam fer la via verda que passa per la zona.

    Molts petonets bonica!! :)

    ResponElimina
  4. Gemma! quina excursió més bonica! tot i que jo ara no tiraria, me la reservo per més endavant que des de casa en Jordi ens queda a prop.
    A viam si els reis et porten la càmara!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. La vista des de Cabrera sobre el Pirineu nevat és preciosa! Nosaltres fem la volta: pugem per les escales i baixem per l'alta banda. Una excursió molt bonica ;)

    ResponElimina
  6. Déu n'hi do, una bona excursió. Nosaltres també fem com la Gemma: la pujada per les escales i la baixada pel dret (després d'una bona ullada des d'allà dalt).
    Sabeu que al restaurant de dalt tenen el millor arròs feréstec que he tastat mai: arròs de bosc, amb conill i cuit amb aigua de pluja. Espectacular!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!