22.10.11

Arròs amb llet pel rei del meu cor

Jo mai havia imaginat que hi pogués haver algú que no tingués ningú patint per ell darrera la porta d'una sala d'operacions. Ningú a qui el metge pogués sortir a tranquil·litzar per la tardança o pels problemes derivats d'alguna operació.

Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine.
Albert Espinosa

Han estat uns dies difícils, sempre m'ha anat bé aquest blog per rebaixar tensions, buidar maletes..., però han sigut tantes les coses que no ser què i com explicar,... en blanc! O sigui que millor que us deixi amb la recepta, un arròs amb llet pel rei del meu cor, que porta quinze dies a casa amb un peu que li ha donat una mica la tabarra.


Quan Memòries d’una cuinera va publicar la proposta d’aquest mes vaig pensar: -aquesta és bona! a en Marc li agradarà. Al rei del meu cor l’arròs amb llet li agrada molt i molt, i mai n’havia fet tant sovint fins que vaig descobrir aquesta recepta de la Cova del blog Comoju (ja la vaig publicar en una altra ocasió aquí).

  

INGREDIENTS
1 part d’arròs
10 parts de llet
1 part de sucre
1 branca de canyella
1 rajolí de licor d'anís
1 pell d’una llimona
Canyella en pols (opcional)

PREPARACIÓ
En una olla ràpida es posa l’arròs, la llet, la branca de canyella, la pell d’una llimona i el rajolí de licor d'anís. Es barreja tot i es tanca l’olla. Un cop pugi el pivot indicador abaixem el fogó al mínim i ho deixem coure durant 13 minuts. Passat aquest temps tanquem el fogó (compte si és una vitroceràmica, retirar la olla de sobre el fogó perquè amb la vitro l’escalfor es manté durant una bona estona). Quan el pivot hagi baixat novament obrim l’olla, hi afegim el sucre i es cou a foc mig sense deixar de remenar fins aconseguir la textura desitjada (jo ho vaig coure durant uns 20 minuts més, encara que cinc minuts més no li haguessin pas fet cap mal). I ja està llest per servir.




12 comentaris:

  1. Anònim22.10.11

    Doncs a cuidar molt al rei de la casa... i també cuida't tu, eh? espero que tot vagi bé!
    L'arròs amb llet una delícia, té una textura fantàstica!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Anònim22.10.11

    Gràcies Sandra! Si, realment ho ha passat malament, però sembla que ja està, dilluns cap a l'institut, encara que amb croses, però per fi s'ha acabat el dolor, i jo cap a treballar. Jo ja em cuido, tot el que puc, però soc realment feliç pensar que he pogut estar amb ell, cuidar-lo, mimar-lo fins a l'infinit!

    ResponElimina
  3. M'alegro que mica en mica tot torni a la normalitat. Amb aquesta delicia tan bona segur que es recupera més aviat ;)
    Segur que en Marc s'haurà deixat mimar molt, je je je...

    ResponElimina
  4. Gemma; que ben cuidat, amb aquest arrós amb llet... i amb anís... del Mono, és clar... tothom escombra cap a casa seva...
    Que vagi de gust Gemma¡¡ :-D

    ResponElimina
  5. Ostres, noia, me n'alegro que les coses se t'arreglin a tu i a en Marc, un petó molt fort a tots i a degustar aquest arròs amb llet!

    ResponElimina
  6. espero que el teu príncep es posi bé aviat!!!!! mentrestant, segur que aquest arròs amb llet ajuda molt! moltes gràcies per participar!!! petonets guapa

    ResponElimina
  7. Que es millori el rei de casa!! T'han quedat unes fotos fantàstiques.

    ResponElimina
  8. Molts ànims! Segur que amb aquests plats es millora abans.
    Petons i gràcies per participar.

    ResponElimina
  9. Siento mucho que hayas tenido al niño malo, espero que os recupereis pronto los dos, bueno ya he leído que estás feliz de haber podido ocuparte de él, eso quiere decir que ya esta mucho mejor ¿verdad?
    Un besote

    ResponElimina
  10. Quin arroz amb llet més bo que t'ha quedat!!! Amb el toc d'anís deliciòs!
    Salutacions

    ResponElimina
  11. Deliciós :-)
    M'hi apunto ràpid, jo...

    ResponElimina
  12. Gràcies Gemma,intentaré fer-lo i ja et diré com ha sortit.Una abraçada!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!