10.11.10

Ha arribat el meu AIG!


Ha arribat el regal del meu Amic Invisible Gastronòmic! Abans d’ahir, quan vaig tornar de treballar, tenia a la bústia una notificació de correus que havia de recollir un certificat, i de seguida vaig pensar que per fi havia arribat el meu AIG!
Com que ahir tenia una sessió formativa i no havia de ser-hi fins les 10 llavors tenia temps suficient de passar abans per correus i recollir-lo, però els meus fills, quan van saber que ja podia haver arribat, em van deixar instruccions ben clares de no obrir cap paquet fins que ells arribessin de l’escola. La il·lusió era tremenda!!!
Jo em vaig apuntar a l’AIG nacional i rumiava des d’on ens podia arribar el nostre amic invisible, si des d’Andalucia o bé de Galícia, del País Basc o d’Extremadura, no ser, sempre el primer que penses és que pot venir de lluny i d’algun blog encara desconegut, com al que em va tocar a mi. Doncs res amics, des de la mateixa immortal GIRONA!, al costat de casa, i d’un blog més que conegut, com aquell qui diu com de la família, el VISC A LA CUINA de la Maria Àngels. Moltes i moltes gràcies Maria Àngels, i sobretot per la carta i la postal, són realment fantàstiques, i ja pots comptar amb mi per organitzar quan vulguis la trobada gironina de blocaires gastronòmics, i com que he tingut el privilegi de comptar amb un AIG del costat de casa també hi pots afegir una bona berenada quan et vagi bé.
Doncs apa, aquí us deixo amb els meus fantàstics regals, com podeu veure ideals per a la reina de les magdalenes!

9 comentaris:

  1. Gemma qué felices se les ve a los niños abriendo los regalos (y qué guapos están, por cierto) y es que da mucha ilusión recibir un regalo de alguien con que conoces virtualmente. Genial que seáis de Girona las dos, a mi me pasó igual con la mía, vive en Valencia también ejej. Los regalos son chulísimos enhorabuena y también a tu AIG por el detalle. Disfrútalos y un besito....

    ResponElimina
  2. Apa Gemma, que guai!! Jo demà enviaré el que he preparat jo, i a veure si no trigo a rebre el que em toca! Fa molta il.lusió, oi!?!?
    Ah, quins nens més guapos i col.laboradors!! Jaja! Amb aquests regals ara t'ajudaran més a la cuina?
    Petons!

    ResponElimina
  3. Ei Gemma! M'alegro molt que t'hagin agradat els meus regalets! Desitjo que els gaudeixis d'allò més! Les fotos dels teus nens obrint els paquetets i llegint la carta són encantadores! Un petó molt fort!

    ResponElimina
  4. Oh, que bonic!!
    La MªAngels és una gran persona, el dia que vulgueu quedar m'ho feu saber, que jo també vindré... Ara a disfrutar al màxim dels regals!!!

    Judith

    ResponElimina
  5. Anònim10.11.10

    Gracias María Jesús! Pues si, fué divertido abrir los regalos juntos. Primero se sorprendieron un montón cuando les conté lo que era el AIG, creo que pensaron que su madre estaba un poco loca!, pero a la que empezamos a preparar nuestro AIG para mandarlo se lo pasaron super bién, y cuando llegó el nuestro... ya lo veis, fué un momento bonito.

    Hola Gemma, doncs si, mooooooolt col·laboradors, i això de la cuina no puc dir el contrari, els hi agrada. Quan va sortir el primer regal, les estovalles individuals, en Marc, el gran, va dir: -mira mama, per fer fotos! Pobres, quina paciència han de tenir quan faig les fotos amb tot a taula!

    Maria Àngels, una altra vegada gracies, gracies i milions de gracies, ens ha agradat molt tot i com deia, ha sigut divertit participar. Pel que fa a la trobava estaria bé, veig que la Judith també s'hi apunta! Us escriuré al correu privat, d'acord?

    Judith, el que he dit, serà divertit trobar-nos, i si, ja tinc ganes de fer alguna cosa amb el motlle de cors, que m'ha agradat motl!
    Petons.

    ResponElimina
  6. Que guapo...petons

    ResponElimina
  7. Un regal preciós!!! els nens encantants, ja,ja,ja...
    Que ho gaudeixis molt!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Quina il·lusió!!! no vaig arribar a temp... a veure si l'any que ve me n'assabento abans!
    petó

    ResponElimina
  9. Jo no participo en AIG (de moment) però dona molt bon rotllo quan veus els posts :)

    Felicitats!!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!