4.1.10

Tiramisú de torró

Aquesta recepta l'he tret del bloc La cuina de casa, d'una classe que va fer la Mireia Carbó especial receptes de Nadal. A veure si us animeu i la feu, el resultat és realment sorprenent, d'un gust a torró finíssim.


INGREDIENTS (per a 6 persones):
Per la crema:
75 gr. de torró de Xixona
1 cullerada rasa de sucre
2 ous
250 gr. de mascarpone
6 melindros durs (jo vaig fer-ne servir de tous i el resultat va ser excel·lent)
Per l’almívar:
50 gr. de sucre
200 ml. d’aigua
1 rajolí de moscatell

PREPARACIÓ:
Fer un almívar lleuger amb l'aigua, el sucre i un rajolí de moscatell. Reservar.
Muntar els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegir el mascarpone, el torró ratllat i barrejar bé. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les suaument a la mescla anterior. Remullar els melindros amb l’almívar reservat i col·locar-los al fons de les copes. Repartir la crema sobre els melindros i deixar a la nevera fins el moment de servir. És molt millor fet d’un dia per l’altre.

2 comentaris:

  1. ostres nyam nyam quina bona pinta!
    tan aviat com pugui posaré a la pràctica aquesta recepta deliciosa!
    la Carme Ruscalleda et contractarà ben aviat!
    petó guapa! ets un crack!

    ResponElimina
  2. A part de la bona pinta, podem confirmaant que té molt bon gust. Ara només falta que ens animem fer-lo aprofitant els torrons d'aquest Nadal!!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!