31.1.10

Pomes al forn


Traieu el cor de les pomes i poseu-les en un recipient que pugui anar al forn i en el buit que els ha quedat poseu-hi un trosset de mantega i les ompleneu amb sucre. Regueu-les amb moscatell. Aboqueu un tasseta d’aigua en el recipient i coeu-les al forn regular una hora, si fa no fa.
Col·loqueu-les a la plàtera de servir; tireu-hi pel damunt la barreja de dues cullerades de melmedala d’albercoc passada pel colador xinès i barrejada amb una mica de suc de coure les pomes.

2 comentaris:

  1. Jo faig pomes al forn tot sovint, però mai m'havia passat pel cap posar-hi mermelada per sobre un cop a fora... no es descarta que ho provi en breu.

    ResponElimina
  2. Doncs prova-ho, es tranforma en unes postres encara més delicioses.
    Gràcies pel comentari.

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!