7.1.10

Crema catalana o crema de Sant Josep

Una de les postres que a la nevera de casa volen és la crema catalana o crema de Sant Josep. Sola, cremada, amb canyella en pols, de qualsevol manera agraden!


INGREDIENTS:
1 litre de llet
6-8 rovells d'ous
200 gr de sucre
1 canó de canyella
1 pell de llimona
30 gr de Maizena

PREPARACIÓ:
Fem bullir la llet amb el canó de canyella i la pell de llimona. També podem perfumar-la amb vainilla enlloc de posar-hi el canó de canyella.
Barregem bé els rovells d'ou amb el sucre i quan estigui tot ben mesclat hi afegim un raig de llet bullent perfumada. Ho barregem amb una espàtula de fusta i tot seguit hi acabem d'abocar la resta de la llet i ho posem al foc sense deixar de remenar ara amb un batedor. Quan tot just arrenqui el bull (no ho deixeu bullir perquè sinó es tallaria) apagueu el foc continueu remenant un minut més i ja la podeu posar en una plata o en recipients individuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!