Aprofitant que vaig fer crema catalana vaig voler provar aquesta recepta, encara que he d'advertir que són una bomba en calories!
INGREDIENTS:
3 natilles de vainilla (poden ser casolanes o Danet, la Fageda,...)
1 natilla de xocolata
2 cullerades soperes de sucre
100 ml de llet
3 fulles de gelatina
200 ml de nata per muntar
PREPARACIÓ:
Barregem les tres natilles amb les dues cullerades de sucre.
Estubem les tres fulles de gelatina amb aigua freda i llavors les desfem amb la llet molt calenta. Ho incorporem a la barreja de les natilles i el sucre.
Muntem la nata i també la incorporem a la mescla anterior.
Ja podem posar les natilles en recipients individuals i abans d'acabar d'omplir-los hi posem a cadascun una cullerada de natilla de xocolata i els acabem d'omplir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!