4.1.10

Torró de xocolata


INGREDIENTS:
200 gr. xocolata negra 70% de cacau
100 gr. de nutella o nocilla
75 gr. de cereals Special K
50 gr. galetes Teules de Santa Coloma
30 gr. de panses de Corint
espècies segons el gust (pebre, canyella en pols, clau)

PREPARACIÓ:
Fondre la xocolata negra 70% de cacau al microones a mitja potència, anant remenant de tan en tan perquè no es cremi, o al bany maria. Un cop fosa incorporar la nutella o nocilla i remenar bé la mescla. Afegir-hi els cereals, les galetes i les panses (en aquest punt jo ho vaig fer a ull, perquè la recepta original posava 100 gr. de cereals però em va semblar que ja s'hi havia posat prous per la quantitat de xocolata utilitzada). Mesclar bé tot plegat, que quedi tot ben impregnat de xocolata. Afegir-hi les espècies al vostre gust.
Posar la mescla ben apretada i ben unida d'un dit de gruix més o menys, a gust de consumidor, dins una safata sobre un paper de film per poder desemotllar-ho millor un cop fred. Amb un parell d'hores serà suficient.
I aquí acabo el meu repertori de receptes d'aquest Nadal! I us preguntareu pels quilets de més... doncs també hi han dues opcions, una, que entre tastet i tastet acabes ja fent un plat i algun quilet de més i, dues, que com que ets la cuinera estàs tan enfitada de veure i remenar menjar que quan et poses el plat a taula ja en tens un tip! Res, per sort aquest Nadal he sigut de les de la segona opció, encara que a l'endemà tot és més bo i si tens la sort de que en sobri llavors...
Una abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!