En una cassola amb poc oli, i a foc viu, es posa el pollastre tallat i es fa daurar lleugerament; tot seguit s’hi posa sal i pebre, ceba tallada a trossos gruixuts, pastanaga, alls sense pelar, un tomàquet i una fulla de llorer. Amb el forn ja calent s’hi posa la cassola amb el pollastre i es fa coure fins que sigui tendra. A mitja cocció s’hi pot afegir un raget de conyac i s’hi és necessari es pot mullar la ceba amb brou o bé aigua perquè no es cremi, si la peça és una mica grossa i necessita més estona de cocció.
Mentre el pollastre es va coent dins el forn pelem els naps, els tallem a tires llargues i no massa gruixudes i es fan bullir una mica amb aigua amb un xic de sal. Quan comencin a ser una mica tendres s’escorren i un cop freds es passen per farina i es fregeixen.
Quan la cocció del pollastre ja estigui apunt d’acabar s’hi afegeixen els naps i se’ls hi fa donar un tomb. Aquest últim punt és millor fer-ho ja fora del forn, en el foc ben baix.
Mentre el pollastre es va coent dins el forn pelem els naps, els tallem a tires llargues i no massa gruixudes i es fan bullir una mica amb aigua amb un xic de sal. Quan comencin a ser una mica tendres s’escorren i un cop freds es passen per farina i es fregeixen.
Quan la cocció del pollastre ja estigui apunt d’acabar s’hi afegeixen els naps i se’ls hi fa donar un tomb. Aquest últim punt és millor fer-ho ja fora del forn, en el foc ben baix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!