INGREDIENT:
1 làmina de pasta de full
1 pot de cabell d’àngel
Pinyons
Sucre
1 ou
PREPARACIÓ:
Estirem una làmina de pasta de full i la partim per la meitat. Col·loquem una part en una plata coberta amb paper de forn. Escampem per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant. Pintem el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell i ho cobrim amb l’altra mitja làmina de pasta de full. Marquem tota la vora amb un forquilla per tal d’enganxar les dues capes, punxem una mica la pasta de full perquè no s’infli i ho pintem amb la resta d’ou batut. Hi escampem sucre i pinyons per sobre i ho enfornem a 190º fins que estigui daurada, uns 30 minuts. Si veiem que per sota ja està cuita i per sobre encara no s’ha començat a enrossir podeu engegar el gratinador perquè la capa de sobre s’acabi de coure i agafi color. La quantitat de cabell d’àngel, sucre i pinyons va a gust del consumidor.
1 làmina de pasta de full
1 pot de cabell d’àngel
Pinyons
Sucre
1 ou
PREPARACIÓ:
Estirem una làmina de pasta de full i la partim per la meitat. Col·loquem una part en una plata coberta amb paper de forn. Escampem per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant. Pintem el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell i ho cobrim amb l’altra mitja làmina de pasta de full. Marquem tota la vora amb un forquilla per tal d’enganxar les dues capes, punxem una mica la pasta de full perquè no s’infli i ho pintem amb la resta d’ou batut. Hi escampem sucre i pinyons per sobre i ho enfornem a 190º fins que estigui daurada, uns 30 minuts. Si veiem que per sota ja està cuita i per sobre encara no s’ha començat a enrossir podeu engegar el gratinador perquè la capa de sobre s’acabi de coure i agafi color. La quantitat de cabell d’àngel, sucre i pinyons va a gust del consumidor.
Aquesta em va quedar una mica massa torrada, encara que estava deliciosa. La repetiré, però la pròxima la provaré de fer de crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!