Aquesta sopa, del llibre Cuinar és senzill, és semblant a una vichysoise però amb més patata que porro, llavors no queda tan forta de gust a porro pels nens i és finíssima de textura. Us animo a fer-la perquè queda boníssima i és molt saludable.
INGREDIENTS:
250 grs. de porros
400 grs. de patates
150 grs. de nata o crema de llet o 150 cc de llet
40 grs. de margarina
1 cullerada de julivert trinxat
400 grs. de patates
150 grs. de nata o crema de llet o 150 cc de llet
40 grs. de margarina
1 cullerada de julivert trinxat
PREPARACIÓ:
En un cassó amb la margarina (substituïble per oli), sofregiu els porros tallats a rondaxes primes, i afegiu-hi les patates també tallades així. Es posa sal i pebre i s’hi afegeix un litre i quart d’aigua calenta, i es deixa bullir a poc a poc 30 minuts, després d’afinar amb el minipímer. Deixar-ho reposar uns moments, per desgreixar i posar-ho a refredar. Quan estigui al seu punt, afegir-hi la nata o la llet (jo vaig preferir la llet), el julivert trinxat i una mica de pebre blanc.
En un cassó amb la margarina (substituïble per oli), sofregiu els porros tallats a rondaxes primes, i afegiu-hi les patates també tallades així. Es posa sal i pebre i s’hi afegeix un litre i quart d’aigua calenta, i es deixa bullir a poc a poc 30 minuts, després d’afinar amb el minipímer. Deixar-ho reposar uns moments, per desgreixar i posar-ho a refredar. Quan estigui al seu punt, afegir-hi la nata o la llet (jo vaig preferir la llet), el julivert trinxat i una mica de pebre blanc.
Hola! T'he descobert pel comentari al meu blog. També et dius Gemma, oi? Quina casualitat :)
ResponEliminaVeig que ja has fet molt feina, vas a un ritme trepidant! Seguiré passant per aquí ;)
Moltes gràcies pel comentari! Si, diguem que estic en un moment que tinc temps per dedicar-m'hi, però ja em va costar lo meu engegar-lo.
ResponEliminaHola Gemma, no havia entrat mai al teu blog, m'ha agradat molt, a partir d'ara t'aniré seguint. M'ha agradat molt el comentari que m'has posat al meu. Moltes gràcies!!!
ResponEliminaDe fet vaig publicar la primera entrada el 28 desembre, si no recordo malament, i l'he tingut tancat fins ara perquè l'he estat fent amb paciència. Però crec que ja era hora que fes la presentació em públic, no? Espero que us agradi molt a tots!
ResponEliminaCrec que una de les millors coses que puc transmetre als meus fills és l'amor que hi posem cada cop que fem un plat, i la il·lusió de compartir-ho amb els demès.
Una abraçada!!!
Hola Gemma!! jo també t'he localitzat pel teu comentari,i benvinguda a aquesta blogosfera culinària, t'he de dir que tens un bloc amb molta marxa, i que ens anirem trobant molt sovint, segur!!
ResponEliminaUna abraçada!
Moltes gràcies a tots per la rebuda! Si, últimament estic bastant animada amb el tema culinari, encara que pels de casa a vegades es converteix en una penitència ja que exerceixen de cunillets d'índies i a vegades els resultats no són del tot el que una desitjaria. Espero que no m'ho tinguin en compte!
ResponEliminaEn anirem retrobant.