4.5.10

Truita d'espàrrecs i ceba tendra


El meus nivells de sucre a la sang ja comencen a arribar a uns màxims astronòmics! Mai hi havien hagut tantes ‘dulces’ a taula com en aquests darrers quatre mesos des de que vaig obrir aquest blog i ahir em vaig proposar fer una mica de bondat amb el sucre, però ves per on, a la primera de canvi, a la primer ocasió, vaig comprar uns motlles per a fer magdalenes! Em vaig ‘reprimir’ i encara estan per estrenar a l’armari. Doncs no és d’estrenyar, amb aquestes coses tant bones que feu tots plegats una no se’n pot estar.

Avui us porto una proposta molt senzilla però boníssima, de productes de temporada: truita d’espàrrecs i ceba tendra.

Per cert, ara me n’acabo d’adonar, aquesta és la meva entrada número 100! Fa uns dies, quan vaig veure que m’acostava a les 100 entrades vaig dir que ho podria celebrar amb una entrada diferent i va i us preparo una truita d’espàrrecs! Ups! Ara, us asseguro que em vam gaudir com el millor dels pastissos.


Potser reacciono tard però, gràcies a un comentari de Quo de Quocinando, he pensat que aquesta recepta podria ser ideal per començar l'operació bikini d'enguany, i així participo a l'hemc d'aquest mes, el meu primer hemc amb la meva entrada número 100 al blog. Un bona forma de celebrar-ho. Gràcies Quo!

12 comentaris:

  1. Una tortillita riquisima.
    Besitos y buen día guapa!

    ResponElimina
  2. Primer et felicito per les 100 entrades, una manera magnífica de celebrar és aquesta truita amb aquest gust dels espàrrecs i més encara si són de marge.
    Felicitats. Petonets

    ResponElimina
  3. Si se qeu tanto dulce .... jajaja .... me parece una coincidencia fantática que tú entrada científicos sea una sencillita y sana receta ... es genial, que estamos en plena operación bikini ... ademas, las tortillas son mi debilidad.
    Bsss

    ResponElimina
  4. Anònim4.5.10

    Moltes gràcies a les dues. Bé, els espàrrecs no els vaig collir jo però estaven més que bons. Només faltava posar-hi les espelmes. ;-)

    ResponElimina
  5. La tortilla se ve riquísima y muy jugosa, te cojo la idea. Y felicidades por esas 100 entradas que parece que fue el otro día cuando publicaste la primera ejej. besitos y feliz día guapa...

    ResponElimina
  6. Anònim4.5.10

    Quo, si lo huviera hecho a drede no hubiera salido mejor!
    Igualmente Mª Jesús y muchas gracias a las dos.

    ResponElimina
  7. Una truita deliciosa amb els espàrrecs de marge i amb ceba Ummmm
    Petons

    ResponElimina
  8. Felicidades por estas 100 entradas, yo también se me estan acercando !
    Gracias por tu participacion en este HEMC.
    Y encantada de descubrir tu blog.
    Un saludo,
    Palmira

    ResponElimina
  9. Gran varietat de truites les que és poden fer i totes fantàstiques. La d'espàrrecs i la de carbassó son dues de les que més m'agraden.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Felicitats pel 100!! quina rapidesa en fer posts!!! de debó, estem molt contents de seguir-te. Enhorabona.

    ResponElimina
  11. Anònim4.5.10

    Si Sion, molt i molt bona! Moltes gràcies per visitar-me.
    Gràcies Palmira. Encantada yo de conoceros.
    Josep, veig que coincidim amb els gustos.
    Txell, Kike, moltes i moltes gràcies, sou un encant! Una mica tot això és com el cas de les 'senyores' del club de los viernes, quan van a fer mitja els divendres als vespres. Com diu ma mare, és com un tub d'escapament. Jejejeje. Tothom deixa anar les seves angoixes per on pot.
    Molts de petons a tots.

    ResponElimina
  12. Boníssima aquesta truita! I molt adequada per l'estiu que s'acosta (encara que no ho sembli!)

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!