20.5.10

Bracets de pasta de full farcits de crema


Us recordeu del braç de pasta de full farcit de crema que vaig fer fa uns dies? Sinó, mireu aquí. Doncs aquesta és la versió individual. Ràpid i boníssim, unes postres solucionades en un tres i no res.

9 comentaris:

  1. mira que bé! quina sol.lució per un berenar sabrós i casolà!
    Gemma, tu ja t'has atrevit a fer la pasta de full? jo encara no...em fa un respecte!...

    ResponElimina
  2. No Gemma, no n'he fet mai a fer pasta de full. La recepta que tinc és la del llibre Cuinar és senzill i diu que s'ha de fer servir mantega especial per a pasta de full. Algú sap quina mantega és aquesta?
    Aquí et deixo algunes dreceres que ha deixat la Carmen de Dulces Bocados per si ens animem!

    http://www.foodbeam.com/2008/04/10/reussir-la-pate-feuilletee-pas-a-pas-mastering-puff-pastry-step-by-step/

    http://bakingpowders.blogspot.com/2010/05/international-tarting-makes-puff-pastry.html

    http://remena-nena.blogspot.com/2010/05/repte-i-tant-pasta-de-full-cassolana.html

    Jo de moment estic amb el pastís d'aniversari de la meva mare, que avui en fa 74! Diumenge ho celebrem i espero estar a l'alçada de les circunstàncies! Petonets guapa.

    ResponElimina
  3. jaja! gràcies pels enllaços...ja vaig veure que la Mercè de Cuina per Llaminers, feia una menció especial a la mantega...tu saps quina és?
    A veure si ens hi posem les dues i ens expliquem les aventuretes que hem tingut amb el tema, que em sembla que té tela!
    Moltes felicitats a la teva mare! i ja ens explicaràs quin pastís estàs fent!

    Jo aquest diumenge faré una sacher per la meva mare i les amigues que convida a sopar...a veure com surt la glaça...

    ResponElimina
  4. Jo ho trobo difícilíssim fer pasta de full, per tant, també la compro feta encara que potser algun dia ho hauríem de provar, no?.

    Felicitats per l'aniversari de la teva mare i ja ens ensenyaràs el pastís que li prepares perquè bufi les espelmes!

    ResponElimina
  5. la mantequilla que se suele usar para hacer el hojaldre, es una mantequilla hidrogenada que apenas aporta sabor y que por lo que ahora se, no es muy buena y es preferible usar una mantequilla normal

    Lo bueno de esta mantequilla, es que se trabaja el hojaldre con ella perfectamente, y con una mantequilla "normal" es mas costoso ;-)

    Pero así todo con hojaldre casero o con este, relleno con crema está buenísimo

    Un abrazo

    ResponElimina
  6. Em miraré les adreces, a veure si m'animo a fer jo també la pasta de full. De tota manera, aquests bracets t'han quedat preciosos! Felicita a l'àvia, que això de fer-ne 74 està molt però que molt bé!

    ResponElimina
  7. Anda! mejor así ... individuales, Así comas por porción! qué buena idea

    Besitos

    ResponElimina
  8. La pasta de full és un gran invent, oi? en un tres i no res et permet preparar uns dolços espectaculars i boníssims!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a tots/es per tanta informació! Això només provoca una cosa, que una s'animi i accepti el repte.

    Gemma, t'agafo la paraula. M'animo a provar-ho, però sense terminis, perquè entre la feina, els nens, la casa i tot plegat no ser mai quan m'hi podré posar en calma. Demà faré (espero!)el pastís de la meva mare (ja el tinc decidit) i llavors em poso amb la pasta de full. De moment començaré a buscar receptes a veure què trobo. Primer traduiré la de la Carmen de Dulces Bocados a veure què hi diu.

    Petons i una forta abraçada. ;-)

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!