Després de l'intent número 1 i del número 2, continuu buscant la recepta perfecta per aconseguir unes bones magdalenes amb barret i crec que no vaig per mal camí, la cosa va millorant! I això també ens proporciona la nostra ració setmanal de bocins de felicitat que sempre es recomana en una dieta equilibrada.
Iep!! i el truqui? Mira que estem aquí dessitjant sentir-lo tant o més que si fòssim seguidors de LOST!!
ResponEliminaBé, espero que a la que sigui la refinitiva sí que ens donis el camí a seguir...;-)
Vas per bon camí,
ResponEliminat'enllaço una recepta que a mi sempre em surt bé i em pugen moltíssim:
http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/07/casa-som-uns-entusiastes-de-la.html
PTNTS
Dolça
Que naques...la recepta es la mateixa????
ResponEliminapetons
El truqui encara no el ser. Només vaig substituir el llevat ROYAL per uns sobres que venen al Mercadona que van a duo, un de gasosa i l'altre de no ser què (bé, n'hi vaig posar dos de cada, segons instruccions del fabricant) i llavors una hora a la nevera, encara que l'altra dia em van dir deixar reposar una hora però sense posar a la nevera. Jo aniré provant, i a la que vegi que realment no baixen els monyus llavors penjaré la recepta definitiva, perquè aquesta vegada vaig anar a salta de mata!
ResponEliminaGràcies Dolça! Ja em miraré l'enllaç!
Núria, la recepta no és la mateixa, van sortir més bones les anteriors. Amb aquestes ni recordo quines quantitats vaig posar, això si, menys oli, l'oli de girasol i els sobres de Mercadona que he dit. Ja penjaré la recepta definitiva.
Bon cap de setmana a tots!
Progresa adequadament!!!!
ResponEliminaPetonets
Gemma, gràcies per la teva visita!!! Em fa molta il·lusió tindre seguidores noves que els hi agradi el q es cou a la meva cuina!!
ResponEliminaAviam si et puc ajudar en tema magdalenes. Mira jo els caps de setmana treballo en una pastisseria i ara et vaig a dir el truqui, però shhhh (jejeje es broma, si et surten ja el pots publicar) Te'l passo per mail i aixi el publiques amb la foto inclosa!!
Petonets
T'han sortit guapíssimes!
ResponEliminaper al meu gust: perfectes... i segur que saboroses...però si la investigació encara no està tancada.... seguirem atents!!!
ResponEliminaUna abraçada
Hola, que rica, te han salido altitas, seguro que Estaban muy buenas, besitos
ResponEliminaHe logrado traducir tu página, cuanto me alegro.
ResponEliminaYo veo las magdalenas estupendas, deben estar divinas.
Te mando un beso y buen finde.
Ànim que ja queda poc. La pinta però, es magnífica, i segur que el gust també. Però si ho millores ja ens ho explicaràs.
ResponEliminaUna abraçada
ei,això va trem...., vull dir pujant!.Quina il.lusió quan vas comprovant que cada cop va millorant el mètode,oi?, felicitats! (compte que a l'intent 5 no se surtin de la pantalla!)A reveure gemma!
ResponEliminaBueno, continuem a l'espera de trobar les millors. Un petó.
ResponEliminaEl truqui és el forn, n'estic seguríssima!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquetes t' han quedat molt bé! Jo ja he trobat la recepta perfecte per casa nostra , i és del Xavier Barriga, la tinc pendent de publicar (quan tingui temps) a més de ser molt fàcil, el resultat és força segur , ( n' he fet moltes vegades que a casa mengem moltes magdalenes)
ResponEliminaptns
Gemma creo que ya lo has conseguido pues veo que la mayoría tienen ya el famoso copete ajajja. SE ven deliciosas, me alegra que te salieran. besitos...
ResponEliminaCarai Gemma, aquestes ja tenen un bon barret...encara seguiràs buscant?
ResponEliminaVa, ja ens diràs amb quin truquillo surten millor!
Gemma, ets molt exigent, jo les trobo fantàstiques!!
ResponEliminaVan creixent, efectivament :-)
ResponElimina