Recordeu els espaguetis a la bolonyesa que vaig fer fa uns dies? Sinó, mireu aquí. Doncs tal com us deia a la recepta, la salsa que va sobrar la vaig congelar per a algun d'aquells dies que no tens temps per a passar gaire estona a la cuina, però que vols posar un bon plat a taula. Tot i que d'aquests dies n'hi han molts, va arribar el dia per a donar-li un bon ús.
El dissabte és dia de 'fer dissabte' i moltes vegades no te n'adones, ja és hora de dinar i el més calent és a l'aigüera. Doncs dies com aquests sort en tens de tenir guardada aquella fantàstica salsa al congelador, que pacientment un dia vares fer, perquè en un plis plas vaig muntar aquest timbal de macarrons. Una capa de macarrons, una capa de formatge ratllat, una altra de macarrons i per acabar una altra de formatge i a gratinar al forn. Voilà!
Bon profit!
Que manera mas curiosa para dejarle de dar normalidad a un plato de macarrones.Me gusta!
ResponEliminaUn saludo
em declaro fan dels macarrons a la bolonyesa!
ResponEliminaquè bons amb aquest formatge fos, ummmm
A la cuina del plat més senzill en podem acabar fent un plat de 5 estrelles! Gràcies guapes!
ResponEliminaEspectacular!!!!
ResponEliminaBesitos
ara m'he decidit, i demà cauen uns macarrons que fa molts dies que no en menjo
ResponEliminapetons
Jo tinc la mala costum de no congelar les sales, normalment les acabo fent servir abans de recordar-ho.
ResponEliminaDe tota manera, tinc el congelador tan plè que més em val així... :P
Que rico una manera diferente de presentarlos! me gusta mucho! y si se merecedor de llamarse cinco estrellas;)
ResponEliminaBesitos
Quina gran solució! T'ha quedat un àpat ben bo!
ResponEliminaDoncs perquè són les 11 i 10minuts del vespre, que si no li clavava les dents al monitor...a reveure!
ResponEliminaun très bon plat j'aime beaucoup
ResponEliminabonne soirée
Tinc ganes que arribi aquest dissabte... però no crec que a mi em surti un plat tan bó com aquests macarrons teus....
ResponEliminaUna abraçada