I com val més una imatge que mil paraules, us deixo aquest vídeo de la tècnica d'amassat de Richard Bertinet que he trobat per casualitat avui al blog La cocina de Pikerita, i així completo l'entrada anterior de la massa blanca. Per sort sempre hi ha un dia que els astres es posen del teu favor i avui sembla que és un dia d'aquests. Una forta abraçada a tots i bon cap de setmana!
Ja ens has posat deures de cap de setmana, je je je...
ResponEliminaUn video genial ;)
Brutal, el vídeo és brutal... n'havia sentit a parlar, però em feia mandra buscar-lo. És increïble com aconsegueix donar-li aire i més aire a base de garrotades.
ResponEliminaPer cert, cada dia que fas pa així, no cal que passis al gimnàs, perquè has d'acabar destrossat!
Ui, ho vaig fer el diumenge i fins avui no he acabat el post.
ResponEliminaRealment és brutal, vaig quedar totalment destrossada, fins ahir no vaig tornar a ser persona. Això si, he d'aconseguir com sigui aquesta meravellosa rasqueta!
Jo la vaig veure aquest dissabte a algun lloc on vaig anar, però no recordo on :-(
ResponEliminaM'ha agradat molt el video....com en sap el paio...
ResponEliminapetons
Siiiii, así se entiende mejorel proceso, pq explicar esto tiene su miga :))
ResponEliminaYo estoy esperando ese libro q nombras, a ver si no tarda mucho. el pan tien una pinta extraordinaria, seguro q estaba delicioso.
bss
Uau! quina meravella d'home! Com tira la massa amunt i avall...No n'havia sentit a parlar mai, però, Gemma, quina mala judaga m'has fet! Hauré de provar-ho aquest així que tingui temps...
ResponEliminaah, la rasqueta jo l'he vist a la botiga Gadgets (com no?!?!)...
Gracias por el video me he quedada encantado Mirandola! que pasada ... estoy ahora inmersa en el pan y me ha venido de lujo, me gusta tu blog, me hago seguidora;)
ResponEliminaBesitos
Quin vídeo més determinant!,no m'extranya acabessis valdada...el món de la cuina,a vegades,és esgotador...je,je, però el resultat magnífic!, gràcies!
ResponEliminaUalasssss!!!
ResponElimina:))
Molt bé el vídeo... i per cremar calories, de conya!
ResponEliminaUna bona manera d' aprendre a amasar!
El resultat és genial, una massa extraordinària, això si, com dieu, no cal anar al gimnàs, ja has fet la feina de tota la setmana amb aquest amassat. El dissabte vaig fer la massa d'oli per a unes bases de pizza i us ben asseguro que encara està més bo. Els nens van al·lucinar, em van dir -Mama, panets fet amb aquest pa deuen estar boníssims! Ja us faré l'entrada. Petonassos a tots!
ResponElimina