14.5.10

Tècnica d'amassat de Richard Bertinet

I com val més una imatge que mil paraules, us deixo aquest vídeo de la tècnica d'amassat de Richard Bertinet que he trobat per casualitat avui al blog La cocina de Pikerita, i així completo l'entrada anterior de la massa blanca. Per sort sempre hi ha un dia que els astres es posen del teu favor i avui sembla que és un dia d'aquests. Una forta abraçada a tots i bon cap de setmana!


12 comentaris:

  1. Ja ens has posat deures de cap de setmana, je je je...
    Un video genial ;)

    ResponElimina
  2. Brutal, el vídeo és brutal... n'havia sentit a parlar, però em feia mandra buscar-lo. És increïble com aconsegueix donar-li aire i més aire a base de garrotades.

    Per cert, cada dia que fas pa així, no cal que passis al gimnàs, perquè has d'acabar destrossat!

    ResponElimina
  3. Anònim14.5.10

    Ui, ho vaig fer el diumenge i fins avui no he acabat el post.
    Realment és brutal, vaig quedar totalment destrossada, fins ahir no vaig tornar a ser persona. Això si, he d'aconseguir com sigui aquesta meravellosa rasqueta!

    ResponElimina
  4. Jo la vaig veure aquest dissabte a algun lloc on vaig anar, però no recordo on :-(

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt el video....com en sap el paio...
    petons

    ResponElimina
  6. Siiiii, así se entiende mejorel proceso, pq explicar esto tiene su miga :))
    Yo estoy esperando ese libro q nombras, a ver si no tarda mucho. el pan tien una pinta extraordinaria, seguro q estaba delicioso.
    bss

    ResponElimina
  7. Uau! quina meravella d'home! Com tira la massa amunt i avall...No n'havia sentit a parlar mai, però, Gemma, quina mala judaga m'has fet! Hauré de provar-ho aquest així que tingui temps...

    ah, la rasqueta jo l'he vist a la botiga Gadgets (com no?!?!)...

    ResponElimina
  8. Gracias por el video me he quedada encantado Mirandola! que pasada ... estoy ahora inmersa en el pan y me ha venido de lujo, me gusta tu blog, me hago seguidora;)

    Besitos

    ResponElimina
  9. Quin vídeo més determinant!,no m'extranya acabessis valdada...el món de la cuina,a vegades,és esgotador...je,je, però el resultat magnífic!, gràcies!

    ResponElimina
  10. Molt bé el vídeo... i per cremar calories, de conya!
    Una bona manera d' aprendre a amasar!

    ResponElimina
  11. Anònim17.5.10

    El resultat és genial, una massa extraordinària, això si, com dieu, no cal anar al gimnàs, ja has fet la feina de tota la setmana amb aquest amassat. El dissabte vaig fer la massa d'oli per a unes bases de pizza i us ben asseguro que encara està més bo. Els nens van al·lucinar, em van dir -Mama, panets fet amb aquest pa deuen estar boníssims! Ja us faré l'entrada. Petonassos a tots!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!