15.3.10

Temporal de neu, un dia més una setmana!

No us ha passat mai que esteu enfadats, enrabiats, disgustats, indignats... i no us acaba de passar? Tal i com llegia ahir en un diari, aquesta nevada d'enguany no l'han disfrutat ni els nens! Estic molt indignada per tots els fets succeïts aquests darrers dies, i no pels efectes del temporal, ja que en contra la naturalesa no s'hi pot anar, es clar, estic enfadada amb tota aquesta colla d'ineptes que diuen que ens governen el país i amb tota aquesta colla d'impresentables que dirigeixen, coordinen i gestionen alguns organismes d'aquests país. Aquest dies he arribat a sentir i llegir veritables vegenades i hi han coses que són del tot inadmisibles, i parlo des de les més baixes a les més altes esferes.

5 comentaris:

  1. No hi ha dret al que ha passat, no sembla que estiguem en el segle 21. Ja veurem com acaba i que cap de turc cau, perquè per descomptat, no serà el d'un dels "grossos". Estic amb tu. Petonets

    ResponElimina
  2. Si Gemma, que i farem ens tindrem d'aguantar perquè ja veus que no en treure'm pas l'aigua clara, nomes saben criticar-se uns als altres i ningú fa res pel poble.

    ResponElimina
  3. La neu és un handicap...que si no està control.lat...el resultat és fatal!!
    Però quan età controlada.....és preciosa!
    Ptnts

    ResponElimina
  4. Quanta raó tens, sembla mentirà que estiguem al país que vivim.
    Petons

    ResponElimina
  5. Anònim16.3.10

    Ostres, és que ahir ja portava un acumulament de mal rollo amb tot plegat que reventava, i és que tots aquests dies ja les he sentit i vist de tots colors, i pel colmo del colmo treballo a la "Genialitat de Catalunya" i aquests dies hi he viscut coses realment inaudites, de jutjat de guardia!
    Una abraçada

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!