Quan aquest passat dissabte buscava alguna recepta de pastís de poma per fer volia que fos una d’aquelles que l’èxit està assegurat, que sorti bé i agradi a tothom (bé, això sempre ho busquem tots, no? ups!). En aquests casos acabo sempre amb el llibre de la Montserrat Seguí a les mans. No m’he dedicat mai a comptar quantes receptes d’aquest llibre he fet ja però us asseguro que en són un munt i aquesta és de les que he fet més. Ostres, no estaria malament un repte a l’estil Julia & Julie, no? Montserrat & Gemma, no sona malament, oi? Bé, m’ho pensaré! Aquí us deixo la recepta i espero que us agradi.
INGREDIENTS
200 grs de farina
125 grs de sucre
75 grs de mantega
3 ous
1 sobre de llevat en pols
4 pomes (golden, delicious o reineta)
PREPARACIÓ
En un bol poseu-hi la mantega fosa, juntament amb el sucre, i bateu-ho una mica; aneu-hi afegint els ous d’un a un, batent bé la barreja de cada un abans d’afegir-n’hi un altre; quan ho tingueu tot ben barrejat, afegiu-hi la farina amb el llevat i, per acabar, les pomes tallades a daus petits. Aboqueu-ho tot en un motlle rectangular de cake, untat i ensucrat. Coeu-ho al forn, a temperatura regular, uns 45 minuts.
Font de la recepta: Cuina és senzill de Montserrat Seguí de Queralt.
Ai la Montserrat Seguí, quin bé ha fet en totes les cases on hi ha cuinerets i cuineretes amb ganes de tirar endavant a la cuina!!! Fantàstic el teu bescuit, es veu melós i boníssim. Molts petons.
ResponEliminaJe je je... Montserrat & Gemma, molt bona idea!
ResponEliminaEls cakes de poma m'encanten, un trosset per esmorzar són la millor manera de començar bé el dia, oi?
Deixant la Tatín a banda, aquest tipus de pastís de poma és el que més m'agrada.
ResponEliminaPer prendre amb una gran tassa de llet calentona.
Ohhhhh.
Quina delícia de cake, quina pinta te aquest tall....
ResponEliminaPetonets
m'encanten els pastissos de poma i aquest té un tall espectacular! amb el teu permís t'agafo prestada la recepta.
ResponEliminapt!
Els cakes m'encanten i els de poma encara més. Aquest te una pinta magnífica, segur que el gust el superava.
ResponEliminaEnhorabuena por este cake tan rico, me encanta con la manzana. besitos y feliz día guapa.
ResponEliminame encanta encontrarme los trocitos de manzana ;), me llevo un trocito
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Quina gràcia, jo dic Mireia & Cristina!!! M'encanten els pastissos, les magdalenes, els pans de pessic... amb poma!! I si tenen trosets de poma millor.
ResponEliminaEstimados amigos
ResponEliminaHemos visitado vuestro blog y estamos muy interesados en haceros una propuesta.
Mi mail es menchu@extremacalidad.com
Si sois tan amables me enviáis vuestra dirección y contactamos.
Un saludo.
Doncs m'he animat! Estic posant en marxa
ResponEliminael tema de la Montserrat Seguí. A la que tingui un moment faig l'entrada, encara que ja he posat un gadget...
A mi aquest pastís és dels que m'agraden més, encara que aquesta vegada m'ha quedat un pel cru, encara que ningú n'hi ha fet fàstics!
Moltes gràcies i una abraçada ben forta a tots!
El primer llibre que vaig tenir!!! Un referent per mi!
ResponEliminaQue bo aquesta coca de poma...
Petunets,
Eva.