5.3.10

Magdalenes de taronja



Ja fa dies que tenia per estrenar aquests motlles de magdalenes i entre tanta recepta pendent no trobava el moment. Vaig fer magdalenes de taronja, una de les mil i una combinacions que es pot fer amb la massa base de fer magdalenes, la nostra, del blog El cullerot festuc, ja és la recepta oficial de magdalenes de casa.

INGREDIENTS
2 ous
240 grs de sucre
un pessic de sal
250 cc de llet
360 grs de farina
1 sobre de llevat
el suc i la ratlladura d’una taronja petitona
vainilla
250 cc d'oli

PREPARACIÓ
Batre els ous amb el sucre i la sal.
Agregar la llet, l'oli, la ratlladura (vaig substituir la ratlladura de llimona de la massa base per la de taronja) i la vainilla i batre.
Incorporar la farina i el llevat tamisats i barrejar. Fins aquí és la massa base de magdalenes, llavors jo aquí hi vaig afegir el suc de la taronja i 50 grs de farina.
Deixar reposar la massa durant 10 minuts.
Ja podem posar la massa en motlles de magdalenes i enfornar a 100º durant uns 15 minuts. Compte amb els motlles de silicona, perquè el temps de cocció és més ràpid.
Bon profit!

14 comentaris:

  1. Amb els gustet de taronja ummm i la oloreta que hi ha a la cuina..... una meravella. M'encanta. Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Gemma, yo hice el finde pasado unas de mandarinas pero aún no las he puesto en el blog, también utilicé unos moldes de silicona rojos del Lidl, super bien de precio y luego se desmoldan genial, ejej. Pues me apunto tu receta que debe estar riquísima también, Qué bueno es esto de poder compartir las recetas cuántas cosas se aprenden...besitos y buen finde guapa...

    ResponElimina
  3. Carmen, mira si estaven bones que ja no en queden. Bon cap de setmana!

    María Jesús, los moldes del Lidl también los vi en un folleto de propaganda pero ahora el Lidl no me pilla de paso y me queda un poco lejos y no los pude comprar. Buen fin de semana!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  4. Aquestes madalenes surten molt bones, i a tu t'han quedat precioses!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Les magdalenes casolanes no es poden ni comparar amb les industrials, oi? I amb el gustet de la taronja han de quedar bonísimes, el millor esmorzar del món!

    ResponElimina
  6. què bones amb de ser amb el gustet de la taronja. Amb una mica de xocolata insuperables!
    pt i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  7. Ostres Gemma quina bona pinta que fan....mmmm, em sembla que cauran aquesta tarda i així demà tindrem un esmorzar de diumenge ben bo !!
    Petons

    ResponElimina
  8. Gemma, jo sóc poc de fer postres i dolcos. Sempre trobo altres plats salats per a fer abans. Però aquestes madalenes són precioses i han d'estar boníssimes. :-)

    ResponElimina
  9. Gemma,
    Quina millor manera d'estrenar motllos que fen aquestes delicioses magdalenes?

    ResponElimina
  10. me encantan, son tan aromáticas y deliciosas ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  11. Bonica, et felicitem de tot cor, t'han quedat estupendes. Un petó enorme.

    ResponElimina
  12. Doncs m'hi hauré de tornar a posar, ja que ja no en queden ni les engrunes, i hi provaré el toc de xocolata! Moltes gràcies a tots!
    Petons

    ResponElimina
  13. Les magdalenes m’encanten, però aquestes amb gust a taronja tenen de ser de vici, un comença i no parar. Ummmmm
    Un peto

    ResponElimina
  14. I ara amb el bones que estan la taronges..., segur que aquestes magdalenes han de tenir un sabor deliciós.
    Una abraçada

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!