Aquí us presento la següent recepta, boníssima! Molt millor feta d’un dia per l’altra. Hi han receptes que reposades guanyen molt.
El Guillem, el meu fill petit, amb el menjar d’entrada sempre et diu: - això no m’agrada! i llavors ho prova, no fos cas que l'obligués a menjar-s’ho. Molt intel·ligent ell! Doncs ahir, com es diu, no va deixar ni les engrunes! I en Marc, el gran, quan vaig preguntar si era bo em va dir: -no…, és mooooooolt bo!
INGREDIENTS
150 grs de carn picada de porc
150 grs de carn picada de vedella
100 cc de vi blanc
200 grs de tomàquets
1 ceba
1 gra d’all
1 ou
400 grs de pèsols (jo n’hi he posat uns 200 grs, ja m’ha semblat suficient)
200 grs de patates
100 grs de pastanagues
¼ de litre de brou
Julivert
Pa ratllat
PREPARACIÓ
Es barregen bé les carns, amb una mica d’all i julivert trinxat, després s’hi afegeix l’ou quasi sense batre i un xic de pa ratllat; es van formant petites boletes que s’enfarinen (va molt bé l’ajuda d’una tasseta). Aleshores es fregeixen en una cassola, es treuen i, en el mateix oli, es sofregeix la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar s’hi aboca el vi i es deixa reduir; a continuació s’hi ajunta el tomàquet fet puré; es cou uns minuts, es sala lleugerament i s’hi tira el brou i les mandonguilles; es tapa la cassola i es fa coure 15 minuts.
A part cal haver bullit els pèsols, les patates i les pastanagues, tallades a quadrets, que s’afegiran al conjunt; se’ls fa un bull.
Si s’hagués preparat amb temps, abans de servir-ho es posa la cassola, tapada, dins del forn, ja calent, uns 10 minuts.
El Guillem, el meu fill petit, amb el menjar d’entrada sempre et diu: - això no m’agrada! i llavors ho prova, no fos cas que l'obligués a menjar-s’ho. Molt intel·ligent ell! Doncs ahir, com es diu, no va deixar ni les engrunes! I en Marc, el gran, quan vaig preguntar si era bo em va dir: -no…, és mooooooolt bo!
INGREDIENTS
150 grs de carn picada de porc
150 grs de carn picada de vedella
100 cc de vi blanc
200 grs de tomàquets
1 ceba
1 gra d’all
1 ou
400 grs de pèsols (jo n’hi he posat uns 200 grs, ja m’ha semblat suficient)
200 grs de patates
100 grs de pastanagues
¼ de litre de brou
Julivert
Pa ratllat
PREPARACIÓ
Es barregen bé les carns, amb una mica d’all i julivert trinxat, després s’hi afegeix l’ou quasi sense batre i un xic de pa ratllat; es van formant petites boletes que s’enfarinen (va molt bé l’ajuda d’una tasseta). Aleshores es fregeixen en una cassola, es treuen i, en el mateix oli, es sofregeix la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar s’hi aboca el vi i es deixa reduir; a continuació s’hi ajunta el tomàquet fet puré; es cou uns minuts, es sala lleugerament i s’hi tira el brou i les mandonguilles; es tapa la cassola i es fa coure 15 minuts.
A part cal haver bullit els pèsols, les patates i les pastanagues, tallades a quadrets, que s’afegiran al conjunt; se’ls fa un bull.
Si s’hagués preparat amb temps, abans de servir-ho es posa la cassola, tapada, dins del forn, ja calent, uns 10 minuts.
Qué ricas se ven.....con verduritas ummmmm. Tomo nota para hacerlas así....Besitos y a pasar buenas pascuas...
ResponEliminaSi me encantan las albondigas y me pirra la salsa jardinera, este plato me volverá loca, jajaja
ResponEliminaSAlu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Per mi, amb 200 ja n'hi ha massa :-(
ResponEliminaOdio absolutament els pèsols...
Si, feia molt i molt de temps que no en feia i va sortir per xucar-hi pa. Encara que amb el repte de Cuinar és senzill hi hauran tantes i tantes coses que fa temps que no hem menjat, o que no hem menjat mai, que pot ser realment divertit tot plegat.
ResponEliminaDoncs jo crec que si no hi poses pèsols segur que pot sortir igual de bo.
Bona Setmana Santa a tots/es. Muakis!!!!
:D és la recepta de la Montserrat Segui!!!!!!!! Visca!!!!
ResponElimina