Tenia pendent penjar aquesta recepta que vaig fer el cap de setmana passat, però fins ahir no vaig tenir temps d’editar les fotografies. El primer que he fet aquest matí quan he obert l’ordinador ha sigut entrar al blog i la meva sorpresa ha sigut quan he vist la proposta del mes d’agost de Memòries d’una cuinera: llimonada. I què us sembla prendre una llimonada a cullerades? perquè no deixa de ser això, unes postres molt lleugeres i refrescants pels mesos calorosos d’estiu. Què us sembla la proposta? No deixa de ser una casualitat, oi?
INGREDIENTS
4 llimones
4 ous
300 grs de sucre
50 grs de Maizena
ELABORACIÓ
Amb un ratllador, raspar la pell de les quatre llimones i reservar.
Escórrer el suc de les llimones i reservar.
Posar el litre d’aigua al foc fins a arrencar el bull.
En un pot gran, barregar molt bé el sucre, els ous i la Maizena.
Afegir-hi les ratlladures, el suc de les llimones i el litre d’aigua calenta. Posar-ho al foc i remenar fins que bulli.
Colar i abocar-ho en platets o copes i guardar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
Font de la recepta: Cuinar per ser feliç de Carme Ruscalleda.
jajajajajaja, jo que em pensava que seria la primera, ja veig que has estat més ràpida!!!! doncs em sembla una proposta fantàstica!!! ;) gràcies per participar bonica. Bon cap de setmana
ResponEliminaQue rápida!!!! acabo de leerlo y todavía no he pensado lo que haré, de momento vuestras propuestas son una pasada.
ResponEliminaBesossss
esto es como especie de curd...y seguro que esta super rico...aunque yo conocoiendome seguro que tendria ue "ficarlo" en alguna tarta o algo jajajaj!!! un beso y feliz finde
ResponEliminaEi, ara a l'estiu aquestes cremes són la mar de refrescants! M'ha encantat el teu blog i ja me n'he fet seguidor.
ResponEliminaEns veiem per ací. Bones vacances!
(I prova de fer l'hort. És emocionant!)
Ui! T'acabe d'escriure un comentari però no sé què ha succeït!
ResponEliminaM'encanta el teu blog! Me n'he fet seguidor. Si et fas un hortet, ja veuràs que és força emocionant!
Una besada!!!
Pues es una gran idea eso de tomar limonada a cucharadas.
ResponEliminaSaludos
Gemma, la crema de llimona de la Carme Ruscalleda és deliciosa!!! :) T'ha quedat genial!
ResponEliminaPetonets!
Doncs si, quina casualitat! Aquesta crema sembla un lemon curd però sense mantega, millor, més lleuger.
ResponEliminaJo també tinc aquest llibre i m'agrada.
Petonets i bon estiu!
No està gens malament aquesta crema de llimona, però gens ni mica!!
ResponEliminaUna abraçada
Hola me han encantado tus recetas y decoraciones. Las voy a probar si no te molesta :) jaja
ResponEliminaBueno te dejo mi blog por si quieres pasar.
Saludos
http://empezandoenlacocina.blogspot.com/
Ostres, jo també havia pensat fer una crema de llimona.... pero presentada d'una altre maners.
ResponEliminaM'agrada el teu blog i ja m'he fet seguidora.
petonets de Gemma a Gemma
Una proposta que és una clucada d'ull a la llimonada: original i fresca. Fantàstica i m'ha fet somriure el plantejament de menjar llimonada a cullerades :)
ResponEliminaGemma,
ResponEliminaNo sóc gaire de postres, ara bé si alguna cosa he de prendre procuro que hi hagi llimona. M'apunto doncs aquesta proposta.
Una abraçada.
Molt bona idea!
ResponEliminaUna manera molt original de preparar la llimonada!
ResponEliminaMai he preparat una recepta de la Ruscalleda, potser comença a ser hora, no?
Moltíssimes gràcies per participar al memòries.